Jakub Forgács Správy

Radnica hostila hokejovú návštevu: Gogola obdržal od baranov nevšedný dar

Úspech bystrických hokejistov v poslednej sezóne nezostal nepovšimnutý. Na radnici sa stretli s primátorom, ktorý poďakoval im, ale aj celému klubu za dosiahnuté výsledky. Ani Gogola však neobišiel naprázdno.

Ilustračný obrázok k článku Radnica hostila hokejovú návštevu: Gogola obdržal od baranov nevšedný dar
Zdroj: Dnes24.sk

Primátor mesta Banská Bystrica prijal v utorok v priestoroch radnice zástupcov banskobystrického hokejového klubu HC ´05. Hráčom, funkcionárom, trénerom a členom realizačného tímu sa chcel v mene Banskobystričanov poďakovať za výsledky, ktoré dosiahli v sezóne 2013/2014.

Prijatie sa konalo v Obradnej sieni radnice, kde sa primátor prihovoril hráčom seniorov, juniorov aj dorastu. Tí v uplynulej sezóne predviedli vynikajúci výkon a umiestnili sa raz na druhom (dorast) a dvakrát na treťom (seniori, juniori) mieste v najvyššej extraligovej súťaži.

„Ako primátor mesta som veľmi hrdý na to, že Vás v meste máme, že šírite jeho dobré meno a že prinášate Banskobystričanom radosť a zjednocujete ich v pozitívnej emócii. Úspechy juniorov a dorastu sú dobrou vizitkou manažmentu klubu, ale zároveň aj základom pre to, aby v našom meste naďalej rástli budúci reprezentanti Slovenska na medzinárodnej úrovni," vyjadril sa po stretnutí primátor mesta Banská Bystrica Peter Gogola.

Ako dar od hokejového klubu HC ´05 dostal primátor mesta medailu, ktorú mu na krk zavesil prezident klubu Juraj Koval. Podľa jeho slov mu ako primátorovi prináleží, nakoľko si vedenie klubu veľmi váži podporu mesta. Primátor zaželal hokejistom, aby počas letnej prestávky načerpali množstvo nových síl a tie potom v ďalšej sezóne naplno využili.

Foto: mesto Banská Bystrica

Bystrickí hokejisti sa stretli s primátorom Gogolom
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM