Monika Földešiová Tlačové správy

RADÍME: Oblafnite svoju pokožku pred starnutím. Vieme, ako omladnete...

Kto by s pribúdajúcim vekom nechcel vyzerať mladšie? Čas nezastavíte, ale existuje niekoľko efektívnych spôsobov, vďaka ktorým je možné pomerne rýchlo omladnúť. Ktoré to sú?

Ilustračný obrázok k článku RADÍME: Oblafnite svoju pokožku pred starnutím. Vieme, ako omladnete...
Zdroj: Dnes24.sk

(PR) – Starnutie pokožky a pribúdajúce vrásky trápia nie jednu ženu na Slovensku. Žiaľ, tento prirodzený vývoj nezastavíte. Odborníci však vedia, ako svoju pokožku oblafnete tak, že miesto starnutia vám bude mladnúť ;)

1. Mezoterapia

Bola objavená v 50. rokoch francúzskym lekárom Dr. Michelom Pisterom. Využíva sa v lekárskych odboroch. Vďaka ETANI cosmetics si ju môžete vykonať aj v pohodlí vášho domova. Obsahuje kozmetický Derma valček- prístroj s mikroihličkami, ktoré preniknú do kože bez poranenia a tým značne znásobuje účinok pre maximálny výsledok. Používa sa spolu so 100% kolagénom a ETANI kyselinou hyalurónovou. Vaša pokožka bude oveľa mladšia a zdravšia.

2. Hydratácia pleti

Naše telo obsahuje kyselinu hyalurónovú , ale s pribúdajúcim vekom sa pomaly vytráca, a preto je potrebné telo hydratovať. ETANI kyselina hyalurónová je najlepším hydratačným elixírom pre našu pleť. Má výborné účinky, stimuluje tvorbu kolagénu a elastínu, vďaka ktorej vyzerá pokožka mladšie a vypnutejšie.

3. Čistenie pleti

Základom zdravej a krásnej pleti je pravidelné čistenie. Lekárska kozmetika ETANI kyslíková maska alebo ETANI revitalizačný krém zbavujú pleť nečistôt, odumretých buniek, regenerujú ju a zároveň omladzujú.

4. Bielenie pleti

Nadmerná pigmentácia pleti zanecháva pleť pehavú , a preto bol vyvinutý rad výrobkov na docielenie bielenia pleti prírodnými zložkami ETANI NANO C – bieliaci pleťový krém, účinný proti pigmentovým škvrnám, pehám a popôrodným fľakom. ETANI kyselina askorbová- viditeľne odstraňuje tmavé škvrny, pehy a vytvára kryštálovo čistú pleť.

5. Starostlivosť o oči a okolie

Oči sú zrkadlom do duše a tmavé kruhy pod očami sú nechcenou „ozdobou“ našej tváre. ETANI gél na kruhy a opuchy pod očami nám pomôže zbaviť sa týchto nechcených „ozdôb“. Magický zvodne dlhé mihalnice vám zaručí revolučné sérum No1LASH . Pri pravidelnej dennej aplikácii Vaše riasy narastú až o 200% ich dnešnej dĺžky. ETANI ponúka množstvo certifikovaných výrobkov. Viac na www.etani.sk

ETANI cosmetics je kombináciou tradičnej orientálnej a modernej vedy. Má rýchlo viditeľné výsledky vďaka vysokej koncentrácii účinných látok . Čisté prírodné zloženie BEZ PARABÉNOV, PARFUMOV A FARBÍV. Presne takúto kozmetiku požaduje mnoho zákazníčok. Kozmetika ETANI je vhodná aj pre alergikov a citlivú pleť.

Etani  - mladšia pokožka
5
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM