Tlačové správy

RADÍME: Máte psoriázu na pokožke? Vieme ako proti tomu bojovať!

Pokožka u ľudí trpiacich ekzémom alebo psoriázou je veľmi suchá, šupinatá a citlivá. Je dôležité sa o takúto pokožku denne starať, aby nedochádzalo k jej vysúšaniu, popraskaniu, svrbeniu a následnému škriabaniu, ktoré potom do raniek zanáša druhotné infekcie. Prečítajte si, čo zmierni vaše trápenie.

Ilustračný obrázok k článku RADÍME: Máte psoriázu na pokožke? Vieme ako proti tomu bojovať!
Zdroj: Dnes24.sk

(PR) – Okrem medikamentóznej liečby je mimoriadne dôležité nájsť vhodné prípravky pre starostlivosť o pokožku, ktoré pokožku regenerujú a zároveň predchádzajú nepríjemnému svrbeniu.

Kozmetické produkty Health&Beauty svojim zložením obnovujú prirodzené vlastnosti pokožky, jej prirodzenú aktivitu a prirodzený hydratačný faktor. Nakoľko sa chorobné miesta vyskytujú po celom tele, najčastejšie na lakťoch, kolenách, vo vlasovej časti hlavy, je dôležité pokožku ošetrovať komplexne. Každodenné používanie prípravkov určených na ošetrenie psoriázy môže vo veľkej miere zlepšiť kvalitu života.

Ošetrujúce produkty „Health&Beauty“ zabraňujú nežiaducim príznakom v podobe sčervenania, extrémnej dehydratácie, zhrubnutia alebo žihľavky, pokožkuukľudňujú, zjemňujú, odšupujú a vyživujú.

TOP 6 produktov s upokojujúcim účinkom

Ošetrujúci krém na psoriázu
Unikátny prírodný krém obohatený o rastlinné zložky, ktoré účinne zmierňujú psoriázu a kožné problémy, ako podráždenie, svrbenie, začervenanie, extrémne suchá pokožka, v ktorej sa následne tvoria drobné trhlinky. Krém obsahuje minerály z Mŕtveho mora, morské riasy, výťažok zeleného čaju, ktorý má upokojujúci účinok, avokádový olej pre regeneráciu pokožky, olivový olej, ktorý zjemňuje pokožku azabraňuje šupinateniu, bambucké maslo bohaté na vitamíny a antioxidanty, výťažok aloe vera pre zásobenie pokožky vlhkosťou. Okrem toho obsahuje výťažok zo ženšenu, pačuli olej, harmanček a vitamíny C a E. Špeciálna kombinácia týchto bohatých zložiek zlepšuje stav pokožky, výrazne ju hydratuje a upokojuje. Nezanecháva škvrny a ľahko sa vstrebáva.

Ošetrujúce mydlo na psoriázu
Je prírodné hypoalergénne ručne vyrábané mydlo. Odstraňuje suchú vrstvu kože, ukľudňuje sčervenanie a svrbenie, účinne lieči kožné problémy. Je obohatené o minerály z Mŕtveho mora, benzoin – univerzálna zložka pre podráždenú pokožku, olivový olej, bahno z Mŕtveho mora, upokojujúce aloe vera a harmanček, bergamot, pelargóniu a teatree olej. Obsahuje levanduľový a nechtíkový olej, ktoré sú protizápalové. Je tiež vhodné na liečenie ekzémov.

Bahno na telo
Jedinečné vlastnosti prírodného bahna objaveného v Mŕtvom mori sú dobre známe tisícky rokov. Obsahuje 26 minerálov, ako napr. horčík, vápnik, draslík, chlorid, zinok, lítium, chróm, železo, jód a bárium. Toto minerálne bahno je účinným prostriedkom na pohltenie mastnoty a nečistôt. Má upokojujúce účinky, zmierňuje bolesti svalov a kĺbov, osviežuje a zanecháva príjemný pokojný pocit. Odporúča sa pre všetky typy pleti a hlavne je vhodné pre ľudí trpiacich psoriázou.

Soľ do kúpeľa
100% prírodná soľ s koncentráciou 10× vyššou než ostatné morské soli. Soľ z Mŕtveho mora je jedinečná svojim zložením, obsahuje viac ako 40 druhov minerálov, napr. vápnik, draslík, horčík, zinok, železo, jód. Kúpeľné soli zmierňujú reumatické bolestí a kožné problémy – ekzémy, psoriáza, pomáhajú pri opuchnutých nohách, nerastúcich nechtochna nohách, plesniach pod nechtami a hemeroidoch. Sú vhodné pre úľavu pri strese a tlakoch v svaloch, dodávajú nádherný pocit omladenia a obnovy.

Minerálne mydlo s obsahom bahna
Bahenné mydlo má vysokú koncentráciu vitamínov a minerálov z Mŕtveho mora, ako aj vitamín A, olivový olej, aloe vera a harmanček. Taktiež obsahuje horčík prospešný pre kosti, svaly a celkové zdravie. Denným používaním pomôže predchádzať akné, nadmernému poteniu, kožným plesniam, lupienke a svrbeniu. Dôkladne čistí póry a zanecháva pleť jemnú a hebkú. Je vhodný na denné použitie pre mužov, ženy aj deti.

Aloe vera gél
Prírodný čistiaci a dezinfekčný krém z rastliny aloe vera. Zmierňuje svrbenie, popáleniny, bodnutie hmyzom, odreniny a začervenanie. Chladivý a hydratačný gél z aloe vera sa odporúča aj po holení alebo depilácii, pre predchádzanie zaparenín u dojčiat a tiež pre ľudí trpiacich lupienkou. Obsahuje vitamín E a je obohatený o 26 minerálov z Mŕtveho mora. Nevyhnutný pre každú domácnosť.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM