Tlačové správy

Radi sa obklopujete štýlovými vecičkami? Tieto kúsky u vás doma nesmú chýbať

Mať v domácnosti moderné kúsky, ktoré vám bude obdivovať nie jedna návšteva, poteší každého. Či už drobný nábytok alebo rôzne pomôcky, radi si s nimi spríjemňujete život doma. Pozrite sa na pár moderných kúskov, teraz s navyše s výpredajovými zľavami.

Ilustračný obrázok k článku Radi sa obklopujete štýlovými vecičkami? Tieto kúsky u vás doma nesmú chýbať
Zdroj: Dnes24.sk

(PR) – Do kuchyne, pracovne či domácnosti si isto aj vy radi kúpite drobnosti, ktoré potešia i pomôžu. V e-shope www.designea.sk nájdete mnoho zaujímavých produktov. Vybrať si môžete medzi originálnymi pomôckami pri cestovaní alebo aj pri práci, do kuchyne alebo aj do kúpeľne.

Máte radi vtipné soľničky? Alebo chcete potešiť svojich známych praktickými dekoráciami? AKCIOVÉ CENY teraz získate na moderné misky, podložky, poháre i vtipné zástery. Takisto aj pekárenské a iné potreby do domácnosti.

Prezrite si VÝPREDAJOVÉ produkty v e-shope www.designea.sk

Mohlo by vás zaujímať…

Medzi najobľúbenejšie produkty, po ktorých siahlo už mnoho kupujúcich, dozaista patrí „"Pi:p“ stromček na šperky":http://www.designea.sk/…ek-na-sperky v rôznych farbách. A ako veľmi vkusný darček potešil aj set 4 krájacích dosiek rozdelených podľa potravín.

Vybrať si môžete aj zo štýlových svietidiel, najviac určite zaujme stolová lampa v tvare jablka alebo Orion, tiež v ľubovoľných farbách.

E-shop desigena.sk a štýlové pomôcky do domácnosti
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM