Tlačové správy

Prvú stavebnú sporiteľňu vyhlásil NEF Hospodársky klub za Najlepšiu banku SR v roku 2014 – BEST BANK 2014

Výsledky XV. ročníka tradičnej ankety BEST BANK Neformálneho ekonomického fóra Hospodárskeho klubu pasovali Prvú stavebnú sporiteľňu za Najlepšiu banku v SR v roku 2014.

Ilustračný obrázok k článku Prvú stavebnú sporiteľňu vyhlásil NEF Hospodársky klub  za Najlepšiu banku SR v roku 2014 – BEST BANK 2014

Prvenstvo získala Prvá stavebná sporiteľňa, a. s., na základe hlasovania v 15. ročníku internetovej ankety a neverejného hlasovania 299 osobností Slovenskej republiky v období od 8. 4. do 31. 12. 2014. V internetovej ankete získala PSS, a. s., od celkom 4 091 hlasujúcich takmer štvrtinu, až 968 hlasov (23,7 %). V ankete bolo nominovaných celkom 9 bánk. Na ďalších miestach sa umiestnili – 2. SlSp, 3. J&T bank, 4. VUB, 5. ČSOB.

Titul Najlepšia banka SR – BEST BANK získala PSS od roku 2004 už tretíkrát – predtým za roky 2011 a 2012.

„Ocenenie je pre mňa aj všetkých mojich kolegov v PSS cťou a potvrdením, že náš prístup ku klientom, naša denná snaha pomôcť slovenským rodinám zabezpečiť si tú najzákladnejšiu potrebu v živote – bývanie, aj vo veľmi silnej konkurencii ponuky sporiacich aj úverových produktov na trhu, klientov dokáže uspokojiť a nájsť pre nich riešenie. Bez aktívneho a korektného prístupu všetkých pracovníkov Prvej stavebnej sporiteľne ku klientom by takáto dôvera nebola možná. Za to im patrí veľká vďaka“, povedal v stredu 18. 3. 2015 predseda predstavenstva Prvej stavebnej sporiteľne Ing. Imrich Béreš, ktorý cenu prevzal z rúk predsedu klubu Petra Kasalovského a členov výboru Neformálneho ekonomického fóra Hospodárskeho klubu Táni Lovíškovej, Jána Gabriela a Petra Hrinku.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM