Tlačové správy

Prvá stavebná sporiteľňa má najlepšie stavebné sporenie na trhu

Líder na trhu stavebného sporenie obhájil svoju silnú proklientskú a produktovú pozíciu aj v súťaži Fincentra a týždenníka Trend „Hypotéka roka“.

Ilustračný obrázok k článku Prvá stavebná sporiteľňa má najlepšie stavebné sporenie na trhu
Zdroj: Dnes24.sk

V kategórii stavebné sporenie jednoznačne zvíťazila Prvá stavebná sporiteľňa. Vo vlaňajšom nultom ročníku skončila druhá, tento rok však získala vavrín víťazstva.

„Stavebné sporenie sa momentálne teší rastúcemu záujmu. Ľudia sa otriasli z krízy, nízke úrokové sadzby zvyšujú ich chuť sa zadlžovať. Myslíme si, že obmedzenie NBS na poskytovanie úverov na celú hodnotu založenej nehnuteľnosti bude klientov ešte viac motivovať na kombináciu zdrojov. Predpokladáme preto, že význam a obľúbenosť stavebného sporenia bude rásť aj naďalej. Ocenenie v súťaži si veľmi vážime. Konkurencia je veľká, ale sme radi, že prvé miesto patrí Prvej stavebnej sporiteľni, ktorá je nielen najstaršou a najsilnejšou stavebnou sporiteľňou na Slovensku, ale aj svojou ponukou pre klientov presvedčila odbornú porotu, že jej zlatá priečka právom patrí“, hovorí predseda predstavenstva PSS, a. s., Ing. Imrich Béreš. V kategórii stavebné sporenie posudzovala odborná porota variabilitu produktu, transparentnosť, atraktivitu sporenia, atraktivitu úveru a poplatky. Prvá stavebná sporiteľňa predbehla súperov v štyroch z piatich sledovaných kritérií.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM