Jakub Forgács Kultúra

Pripravuje sa veľká žúrka pod holým nebom: Čo zažijeme tento rok na bystrickom majálese?

Pod internátmi Tajovského to opäť ožije! Aj tento rok sa tam uskutoční jedna z najväčších žúrok pod holým nebom v našom meste, banskobystrický majáles. Pozrite sa, čo všetko si pre vás organizátori pripravili.

Ilustračný obrázok k článku Pripravuje sa veľká žúrka pod holým nebom: Čo zažijeme tento rok na bystrickom majálese?
Zdroj: TASR

Majáles v našom meste je obľúbeným podujatím hlavne študentov spod Urpína, ktorí sa naň chodia odreagovať či zrelaxovať. V stredu 7. mája od 15:00 sa na atletickom štadióne Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici uskutoční opäť a prinesie so sebou množstvo lákadiel.

Ani tento rok na majálese nebudú chýbať zaujímavé súťaže a adrenalínové atrakcie. O hudobnú zábavu sa postarajú zvuční interpreti Polemic, Para, či ďalšie skupiny ako Medial Banana, Billy Barman a Borra. Na pódiu sa predstavia aj lokálne kapely Peacock Ball, Flow Fenomen a Local Nation. Moderátorskú taktovku nad podujatim prevzali Marek, DJ EKG a Polo.

Majáles je vždy zárukou dobrej zábavy študentov a všetkých, ktorí milujú relax pod holým nebom a koncerty. Pozrite si, ako to vyzeralo minulý rok pod internátmi Univerzity Mateja Bela, kde sa pri dobrej hudbe zabávali tisíce ľudí, v priloženej fotogalérii a videu.

Majales 2013 Tajovského UMB študenti
30
Galéria
Foto: Marcel Páleš / Zdroj: Dnes24.sk
Majáles 2013
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM