Rastislav Búgel Kultúra

Primátori ako hudobníci: Rozbalí to Ftáčnik aj Gogola!

Tí ale majú odvahu! Na pódiu to počas unikátneho koncertu rozbalí kapela zložená z veľvyslancov, ale aj primátori Milan Ftáčnik a Peter Gogola. A čo dokáže predvedie dokonca aj známy politológ Grigorij Mesežnikov. Takto chcú spoločne podporiť dobrú v

Politiku vymenia za hudbu, aby získali peniaze na dobročinné účely. Naozaj zaujímavý charitatívny koncert sa bude konať v nedeľu 24. júna v Divadle Andreja Bagara v Nitre.

Členmi hudobnej skupiny budú veľvyslanec USA Theodore Sedgwick, grécky veľvyslanec Nikolaos Kannellos a veľvyslanec Rumunska Florin Vodita. Na koncerte vystúpi aj primátor Bratislavy Milan Ftáčnik, primátor Banskej Bystrice Peter Gogola, politický analytik Grigorij Mesežnikov a expertka na neziskový sektor Janet Livingstone. V prvej časti koncertu sa predstaví nitrianska hudobná skupina E.G.O.Group.

Súčasťou charitatívneho podujatia bude aj exhibičná tenisová štvorhra v mestskom tenisovom areáli na sídlisku Chrenová. Zahrajú si v nej veľvyslanci USA a Rumunska proti vedeniu mesta Nitra.// ** „Podľa rozhodnutia Mestského zastupiteľstva v Nitre, výťažok z dobrovoľného vstupného bude použitý na dobročinné účely,“** //informoval magistrát.

Nitra24.sk/tasr Foto: webnoviny

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM