Monika Obrtalová Rôzne

Primátor krstil a hral

Nedávny krst albumu kapely Rock Reunion mal veľmi špeciálneho hosťa. Stal sa ním prvý muž Banskej Bystrice Peter Gogola. Napriek nahustenému pracovnému programu prijal pozvanie mladých Banskobystričanov a ich debut s názvom Pozerám dopredu s veľkou r

Zhodil sako a sadol si za bicie, čím publiku ukázal, že výber krstného otca nebol vôbec náhodný. Pod tým primátorským sakom totiž bije srdce rockera. Primátor Banskej Bystrice Peter Gogola má k hudbe veľmi blízko. Za bicími sedí v kapele VZNCH – Voľné združenie nezáväzného charakteru.

Kapela hrá žánrovo pestrú zmesku, od pochmúrneho blues cez nabrúsený hard rock až po divoký rock&roll. „Dostal som veľmi milú úlohu. Veľmi rád som prijal úlohu krstného otca, lebo si myslím, že toto je kapela, ktorá zaujme nielen v Banskej Bystrici a na Slovensku, ale aj v Európe. Môže dosiahnuť prekvapivý úspech, čo jej úprimne želám. Sú to šikovní muzikanti a talentovaní ľudia, ktorí vedia, čo chcú a takým ja držím palce,“ nechal sa počuť primátor Banskej Bystrice Peter Gogola.

Tvorba kapely Rock Reunion, ktorá hrá v zložení: Miňo Kováč (gitara, spev), Rado Oravkin (gitara, vokály), Dodo Sabov (basová gitara) a Andy Debnár (bicie), je pestrá, no drží si moderné rockové smerovanie. Prvý album nahrávala vlani v štúdiu PJ Sound v Banskej Bystrici. K singlu Spoveď je na svete už aj videoklip z dielne režiséra Anakina Foxa.

Zdroj a foto: Rock Reunion

reunion
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM