Monika Obrtalová Rôzne

Primátor Gogola na radnici: Úradoval obklopený svalnáčmi!

Po úspešných mladých banskobystrických basketbalistoch a futbalistoch prijal primátor mesta Peter Gogola aj nádejných reprezentantov v naturálnej kulturistike. S členmi delegácie, ktorú viedol Peter Búvala, prezident Slovenskej spoločnosti pre naturá

Medzi pozvanými športovcami bola aj aktuálna majsterka Európy v naturálnej kulturistike a fitness svetovej federácie UIBBN v Barcelone za rok 2012, Banskobystričanka Ivana Vozárová. Žiaľ, napokon sa stretnutia nemohla zúčastniť. Jej športoví kolegovia (Andrej Dudík, Jakub Boroš, Peter Dusza, Lenka Lalíková) si spolu s trénerom Petrom Búvalom prevzali z rúk primátora ďakovné listy za vzornú reprezentáciu nášho mesta a zapísali sa aj do Pamätnej knihy.

Cieľom SSNKF je propagovať prirodzenú kulturistiku a združovať športovcov, ktorí odmietajú používanie anabolických steroidov. Od začiatku svojho fungovania v roku 2006 získali kulturisti už dvesto pohárových umiestnení a naďalej chcú divákom i širokej verejnosti prezentovať výsledky pravidelného tréningu a správnej životosprávy.

Mesto Banská Bystrica

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM