Michal Majer Basketbal

Príďte sa zabaviť na Streetball Tour 2010!

Tento víkend odštartuje v Banskej Bystrici jubilejný 5. ročník Streetball Tour 2010, organizovaný premiérovo ako otvorené Majstrovstvá Slovenska v streetballe. Po veľmi vydarenom minulom ročníku, na ktorom sa zúčastnilo celkovo 65 tímov zo všetkých k

V sobotu 8. mája sa námestie pred najväčším obchodným centrom v Banskej Bystrici premení na centrum streetballu a streetkultúry. Organizátori majú pre účastníkov a divákov pripravený bohatý športový a kultúrny program. Na celkovo šiestich hracích kurtoch si prihlásené päťčlenné (3 hráči + 2 striedajúci) tímy zmerajú sily v 5 hlavných kategóriách:

A AND1 Mini Street category

Mini street ZŠ- žiaci a žiačky ZŠ

roč. 1998 a mladší

B Kategória Nádácie Slovenskej sporiteľne

MIX ZŠ- žiaci a žiačky ZŠ

roč. 1995 a mladší

C BASKETLAND category

Chlapci do 19 rokov

ročník 1991 a mladší

D KORATEX category

Muži

ročník 1990 a starší

E SATRO Open Mix category

Voľná mix kategória pre priateľov športu a zábavy

„Po minuloročnom premiérovom zaradení nášho podujatia do seriálu Streetball Tour sme potešení, že sme opäť súčasťou tejto série. To, že náš turnaj bude zároveň aj otváracím celej Tour svedčí aj o kvalite a dobrej úrovni minulého ročníka, ktorú by sme tento rok aj vďaka podpore našich partnerov chceli ešte zvýšiť. Dúfam, že nám bude priať aj počasie a na podujatie zavítajú nielen priami účastníci, ale aj športoví fanúšikovia z Banskej Bystrice a širokého okolia, “ zaželal si pred víkendovým podujatím jeden z členov organizačného tímu a zároveň opora extraligového ŠKP Banská Bystrica Branislav Koczkáš.

Tour účastníci nebudú bojovať iba o víťazstvo a hodnotné ceny, ale zároveň získavajú dôležité body do celkového poradia Streetball Tour 2010 a Majstrovstiev Slovenska v streetballe. Absolútni víťazi sa na záver celej série môžu tešiť na hodnotné ceny od partnerov podujatia s hlavnými lákadlami v podobe lístkov na NBA Europe Tour 2010, Streetfest ako aj určený podiel z Prize Money pre jednotlivé hlavné kategórie v celkovej hodnote 666 EUR. Najlepší tím hlavnej mužskej kategórie bude Slovensko reprezentovať na júlových neoficiálnych Majstrovstvách sveta v streetballe Moscow Open 2010.

Zdroj a foto: basketland.sk

streetball 2010
9
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM