Monika Obrtalová Krimi

Pri vážnej nehode sa ťažko zranilo 6 ľudí

Polícia v Banskej Bystrici vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala včera o 21.35 hodine na ceste I/69. 23-ročný vodič osobného Škody Octavia z Hriňovej prichádzajúci z vedľajšej cesty, nedal prednosť 30-ročnému vodičovi na aute Seat Leon z Banskej

Po zrážke vozidlo Seat Leon odhodilo do protismernej strany vozovky a následne zišlo mimo cestu, kde zostalo stáť otočené prednou časťou v smere na Banskú Bystricu. V dôsledku dopravnej nehody vznikla náhla prekážka pre 34-ročnú vodičku na vozidle Citroen Saxo z Banskej Bystrice, jazdiacu po hlavnej ceste v smere Banská Bystrica – Vlkanová. Prednou časťou svojho vozidla narazila do zadnej časti vozidla Škoda Octavia.

Pri dopravnej nehode došlo k ťažkému zraneniu vodičov Škody Octavie aj Seatu s dobou liečenia viac ako 42 dní. Pri nehode sa vo vozidle Seat Leon ťažko zranili aj štyri spolujazdkyne z Banskej Bystrice vo veku 31, 34, 37 a 39 rokov. Vodička Citroenu pri nehode neutrpela žiadne zranenia, alkohol u nej zistený nebol. Ďalší dvaja vodiči sa z dôvodu ťažkého poranenia neboli schopní podrobiť dychovej skúške na alkohol, preto bol u nich nariadený odber krvi. Škoda na vozidlách je odhadnutá na 14 500 eur. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Zdroj a foto: KRPZ Banská Bystrica

nehodA
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM