Jakub Forgács Kultúra

Prehľadná pomôcka pri rozmýšľaní, ako stráviť víkend v Bystrici: 10 akcií, ktoré odporúčame zažiť

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže našich 10 tipov na podujatia, ktoré odporúčame zažiť počas nastávajúceho víkendu. Bystričania a spol., toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Prehľadná pomôcka pri rozmýšľaní, ako stráviť víkend v Bystrici: 10 akcií, ktoré odporúčame zažiť
Zdroj: TASR

MINISTRY of HOUSE

26. februára 2016, Ministry of Fun

Piatok večer a tanečná zábava k sebe pasujú najlepšie. Presvedčia vás o tom aj DJ Dave, DJ Mustee a DJ eMTy, ktorí to v piatok večer odpália počas Ministry of house.

HC '05 – DUKLA TRENČÍN 26.02.2016 17:30

26. februára 2016 o 17:30, Zimný štadión

Aby bol týždeň ešta atraktívnejší, banskobystrických hokejových fanúšikov poteší hneď druhý domáci zápas baranov v priebehu troch dní. Pod Urpínom narazia na Duklu Trenčín.

TRI ROZPRÁVKY

27. februára 2016 o 17:00, Divadlo pod Balkónom

Ak hľadáte na víkend program pre svoje ratolesti, jedným z tipov je aj predstavenie Divadla pod Balkónom. To v sobotu podvečer uvedie predstavenie Tri rozprávky.

STANISLAV ŠTEPKA: ZMIEŠANÁ ŠTVORHRA

27. februára 2016 o 19:00, Aula Slovenskej zdravotníckej univerzity

V komediálnej „správe zo zápasu dňa“, ktorú Stanislav Štepka nazval Zmiešaná štvorhra, skúmajú typickými výrazovými prostriedkami Radošinského naivného divadla, teda humorom, satirou a vtipným herecko-režijným stvárnením, momentálny stav či kvalitu súčasného slovenského života, mieru nášho úsilia a najmä hľadania ľudského šťastia.

PREMIÉRA FILMU ŤAŽKÁ VOĽBA

27. februára 2016 o 19:00, Záhrada – CNK

Nový dokumentárny film Zuzany Piussi prináša pár dní pred parlamentnými voľbami pohľad do zákulisia prezidentských volieb v roku 2014, ukazuje prácu marketingových expertov, ale aj vtedajšie aktivity kandidátov mimo kampane.

DANCE PARTY

27. februára 2016, Ministry of Fun

Hľadáte tanečnú zábavu na sobotný podvečer? Poriadnu dávku kvalitnej hudby zažijete na Dance party v Ministry of Fun, kde vám do tanca budú hrať DJ Drožďo a DJ Izzy.

NEDEĽNÉ TVORIVÉ DIELNE V STREDOSLOVENSKOM MÚZEU

28. februára 2016 o 13:00, Thurzov dom 28. februára 2016 o 9:00 a 13:00, Tihányiovský kaštieľ

Chcet tip na program pre vašich najmenších na nedeľu? V Thurzovom dome na nich čakajú tvorivé dielne – Moreny a v Tihányiovskom kaštieli zase vysievanie voňavej záhradky.

CESTOU NECESTOU

28. februára 2016 o 13:30, Záhrada – centrum nezávislej kultúry

Zážitky cestovateľov, ktoré okúsili na vlastnej koži, vyrozprávajú divákom. Cestovateľský festival, najväčší na Slovensku, s celodňovým programom, si užijeme opäť v Banskej Bystrici.

ČERVENÁ ČIAPOČKA /Iveta Škripková/

28. februára 2016 o 16:00, BDNR

…alebo Večer u Madame d`Aulnoy, keď sa podával jahodový čaj a rozprávali rozprávky. Inšpiráciu na nové spracovanie obľúbenej rozprávky ponúkol starobylý romantický salón jednej dámy, kde si dvorania a dvoranky veľmi radi rozprávali rôzne príbehy a tým sa zabávali. A práve teraz sa pobavia s rozprávkou o Červenej Čiapočke.

NEŘEŽ

28. februára 2016 o 19:00, Klub HaD

Koncert českej folkovej kapely. Zahrajú Vám Vít Sázavský, Zdeněk Vřešťál a Filip Benešovský a koncert je súčasťou klubového turné k 60-tym narodeninám Zdeňka Vřešťála.

Čítajte tiež:

Vybrali sme to za vás: 10 podujatí, ktoré vo februári odporúčame zažiť v Banskej Bystrici

Máme sa naozaj na čo tešiť: Veľký prehľad TOP 30 podujatí v Bystrici v roku 2016

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM