Tlačové správy

Prechodom k Energii2 šetria zákazníci náklady na energie

Slovenský dodávateľ elektrickej energie a zemného plynu Energie2, a.s., Bratislava je pripravený ponúknuť klientom PB Power Trade stabilnú spoluprácu a stať sa ich novým dodávateľom po tom, čo bolo v masmédiách oznámené, že spoločnosť PB Power Trade na Slovensku končí.

Ilustračný obrázok k článku Prechodom k Energii2 šetria zákazníci náklady na energie
Zdroj: Dnes24.sk

Jej zákazníkov má prebrať dodávateľ poslednej inštancie, ktorým je na západe Slovenska ZSE Energia. Doterajší zákazníci PB Power Trade však nemusia podpísať zmluvy o dodávkach elektrickej energie iba s týmto dodávateľom, ale majú možnosť do troch mesiacov si vybrať nového dodávateľa podľa vlastného uváženia. Ak si odberateľ do troch mesiacoch nevyberie nového dodávateľa elektriny, automaticky ostane u ZSE Energie. Informoval o tom obchodný riaditeľ spoločnosti Energie2, a.s. Eduard Chudovský. ,,Odberatelia by si mali vybrať nového dodávateľa elektriny čo najskôr. Elektrina od dodávateľa poslednej inštancie totiž býva o niečo drahšia ako pri bežných dodávkach. Každý odberateľ elektrickej energie a zemného plynu chce platiť čo najmenej a preto by mal starostlivo zvažovať ponuky od dodávateľov. Energie2 sleduje filozofiu cenovo čo najvýhodnejších dodávok pre svojich klientov a preto sa zákazníkom oplatí prejsť k tomuto alternatívnemu dodávateľovi. Výhodné je to predovšetkým pre občanov, ale aj pre malých a stredných podnikateľov,“ konštatoval E. Chudovský.

Energie2, a.s., je už štyri roky významným dodávateľom energií pre veľkoodberateľov i domácnosti. Každoročne sa zvyšuje počet jej odberateľov. Energie2 má opäť dobrú správu pre svojich stálych, aj potenciálnych zákazníkov. Naďalej bude lacnejším dodávateľom ako tradiční dominantní dodávatelia a pripravuje pre budúci rok zníženie cien elektrickej energie. Zákazníci Energie2 tak ušetria až stovky eur v porovnaní s drahšími dodávateľmi.

Ďalšie informácie sú na infolinke Energie2: 0850 166 066, alebo na www.energie2.sk .
Môžete sa na nás obracať aj s otázkami na: ponuky@energie2.skinfo@energie2.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM