Tlačové správy

Precestovať Európu za tri dni? S DoxxBetom sa to dá…

Rozprávku o sedemmíľových čižmách poznajú asi viacerí z vás ešte z detských čias. Ako v rozprávke si môžete pripadať, ak sa zapojíte do súťaže Eurotrip, pretože jedine s ňou prejdete celú Európu za tri dni.

Ilustračný obrázok k článku Precestovať Európu za tri dni? S DoxxBetom sa to dá…
Zdroj: Dnes24.sk

(PR) – V dnešnej dobe už nie je problémom cestovať po Európe krížom – krážom. Hranice sú, vo väčšine prípadov, už iba na mapách a presunúť sa z jedného konca Európy na druhý nie je veľkým umením. Precestovať však viacero krajín naraz za tri dni? Tak to je možné, iba v súťaži Eurotrip so stávkovou spoločnosťou DOXXbet.

Pre všetkých tipujúcich, obzvlášť pre tých, čo sa vyznajú do futbalu, pripravil DOXXbet porciu štyroch desiatok zápasov dvoch najprestížnejších futbalových súťaží na Starom kontinente. Vďaka nim spoznáte celú futbalovú Európu a môžete získať až 300 eur. Stačí, ak na zápasy Ligy majstrov a Európskej ligy, ktoré sa hrajú od 26. do 28. novembra, uzavriete čo najviac tiketov a jeden z nich bude mať najvyšší výherný kurz.

DOXXbet do súťaže Eurotrip venoval celkovo 500 eur a odmení desiatich tipujúcich s najvyšším počtom stavených tiketov zápasy Ligy majstrov a Európskej ligy. Vybrať si môžete z naozaj pestrej palety zápasov. V utorok 26. 11. hrá, napríklad, Celtic Glasgow s AC Miláno, alebo Borussia Dortmund s Hamšíkovým Neapolom. O deň neskôr sa pokúsi Viktoria Plzeň bodovať na pôde Manchesteru City a Bayer Leverkusen privíta Manchester United. Podarí sa Moskovčanom ako prvým obrať o body Bavorov? Uvidíme v stredu, ale tipnúť si na tento zápas môžete v DOXXbete už dnes.

Štvrtková ponuka Európskej ligy je takisto bohatá na zaujímavé duely. Slovan Liberec môže po domácom zápase s Freiburgom už pred posledným kolom oslavovať postup do jarného šestnásťfinále. Premožiteľ Slovana Bratislava, bulharský Ludogorec Razgrad, privíta doma holandský PSV Eindhoven a Legia Varšava sa pokúsi zdolať v domácom prostredí rímske Lazio. Okrem týchto troch duelov je vo štvrtok 28. novembra na programe ďalších 21 duelov Európskej ligy, ktoré môžete tipovať a vďaka nim získať v súťaži Eurotrip od DOXXbetu zaujímavé prémie.

Pomaly sa blížia Vianoce a peniažky na darčeky, ktorými potešíte svojich blízkych, sa zídu každému tipujúcemu. Cestujte teda s DOXXbetom futbalovou Európou, tipujte v súťaži Eurotrip a možno práve vy získate najväčšiu porciu z 500-eurovej odmeny od DOXXbetu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM