Jaroslav Dodok Hokej

Pre podpisy hviezd baranov prišli davy Bystričanov: Handzuš vzdal fanúšikom veľkú poklonu FOTO

Barani odložili svoje hokejky. Pred zimným štadiónom sa počas autogramiády lúčili so sezónou, no a túto špeciálnu akciu si Bystričania samozrejme nenechali ujsť. Strieborných chlapcov sme sa pýtali, akých fanúšikov má Banská Bystrica. Odpoveď Michala Handzuša zaiste mnohých poteší!

Ilustračný obrázok k článku Pre podpisy hviezd baranov prišli davy Bystričanov: Handzuš vzdal fanúšikom veľkú poklonu FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Už pol hodinu pred oficiálnym začiatkom pondelkovej rozlúčky so sezónou postávali v okolí zimáku desiatky hokejových nadšencov. Na bystrických baranov sa prišli pozrieť malí aj veľkí fanúšikovia, nechýbali im dresy ani podpis karty. Hokejový fanklub si pre všetkých zúčastnených pripravil prekvapenie, osobnostiam bystrického hokeja slávnostne odovzdal čestné členstvo.

„Je super, že dnes sem prišlo toľko ľudí a že máme tak veľa fanúšikov. Veľmi si to všetci vážime, že pri nás stáli celú sezónu,“ povedal nám o svojich pocitoch kapitán baranov Milan Kytnár. Hovorí, že výkon mužstva sa hodnotí podľa posledného zápasu, ktorý však prehrali. „Určite sme sklamaní, ale celkovo tá sezóna bola veľmi dobrá a myslím si, že môžeme byť spokojní. Dva roky po sebe byť vo finále, to je veľký úspech!“ dodal.

Najväčší záujem bol počas pondelkovej autogramiády práve o podpis a fotografiu Milana Kytnára, spolu Michalom Handzušom. Asistent HC '05 si stretnutie s fanúšikmi užíval. „Paráda, že prišlo veľa ľudí. Určite pre nich hráme,“ zhodnotil Handzuš.

Neskôr Bystričanom odkázal tieto slová: „Pre nás sú najdôležitejší práve fanúšikovia! Banská Bystrica ich má výborných! Bolo to vidno cez play off, na zápasy chodilo veľa ľudí. Dúfame, že sa ešte rozrastú a že ich bude ešte viacej!“

Počas autogramiády zabával prítomných aj maskot, Baran. Hokejový klub si pre fanúšikov okrem iného pripravil aj pivo zdarma. Bystričania pondelkovú akciu ocenili, strieborných chlapcov odmenili potleskom a skandovaním.

Pozrite si v našej fotogalérii, ako vyzeralo lúčenie sa baranov so sezónou!

Čítajte tiež:

Barani bez titulu, no zabodovali. Kraľujú tabuľkám produktivity aj najlepších strelcov!

Sklamaný Országh s nádejou: Verím, že naše chvíle prídu a znovu sa dostaneme do finále

VIDEO: Barani sa pred zimákom poďakovali fanúšikom
1
Galéria
FOTO: Barani sa pred zimákom poďakovali fanúšikom
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM