Marek Šebeňa Rôzne

Pre občanov postihnutých povodňami

V PSS, a.s. prichádzajú s pomocou pre občanov postihnutých povodňami.

Ak už splácate akýkoľvek úver v PSS, a. s., môžete jeho splácanie prerušiť a v splácaní pokračovať až o 6 mesiacov. Vašu žiadosť o odklad splátok spracujeme prednostne, do 48 hodín od doručenia do ústredia PSS, a. s., a to bez akýchkoľvek ďalších štandardných overovaní a dodatočného zabezpečenia úveru.

Ak potrebujete peniaze na opravu, rekonštrukciu alebo kúpu nového domu či bytu, poskytneme vám úver bez poplatku za spracovanie úveru. Vybrať si môžete z celej úverovej ponuky. Na dokladovanie použitia úverových prostriedkov nám postačí aj správa z obhliadky objektu, ktorú vykoná a vypracuje zadarmo náš obchodný zástupca. Využiť môžete aj tradičné potvrdenia o kúpe tovaru alebo služby.

Žiadosť o odklad splátok alebo o nový úver získate u obchodného zástupcu PSS, a. s., ktorý vám poradí a pomôže s jej vyplnením. K tejto žiadosti je potrebné priložiť:

  • Potvrdenie o poškodení objektu na bývanie povodňou musí overiť pracovník vášho obecného alebo mestského úradu,
  • 2 rôzne fotografi e povodňou poškodenej nehnuteľností (stačia aj vytlačené na tlačiarni). Ak je to možné, aspoň na jednej fotografi i nech je viditeľné popisné číslo.

V nehnuteľnosti poškodenej povodňami musíte mať vy alebo spoludlžník trvalý pobyt.

Podanie žiadostí do 30. septembra 2010 vrátane.

Bližšie informácie Vám ochotne poskytneme v kanceláriách obchodných zástupcov Prvej stavebnej sporiteľne, a. s., na celom Slovensku. Ak si to želáte, náš obchodný zástupca Vás môže navštíviť aj tam, kde Vám to bude vyhovovať. Využiť tiež môžete Centrum telefonických služieb PSS, a. s., na tel. č. 02/58 55 58 55 alebo stránku www.pss.sk.

pss povodne
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM