Marcel Mojžiš Správy

Pozrite si ako prví: Kompletný prehľad cien v novootvorenom kúpalisku Kováčová!

O kúpalisko v pekelných horúčavách naviac! Po dlhšom čase sa opäť budeme môcť dosýta čľapkať aj v Kováčovej. Tamojší holidaypark otvorí svoje brány už o pár dní. Pozrite si ako prví kompletný cenník vstupného!

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si ako prví: Kompletný prehľad cien v novootvorenom kúpalisku Kováčová!
Zdroj: Dnes24.sk

Kúpalisko v Kováčovej po tom, čo malo dlhší čas zatvorené svoje brány, opäť privíta návštevníkov. Po takmer rok trvajúcej rekonštrukcii sa otvára už ako holidaypark v pondelok 12. augusta.

Vírivka aj tobogan

V upravenom areáli nájdete dva vynovené vonkajšie bazény. Aj najväčší 50-metrový bazén sa zmenil, momentálne je už zastrešený. Návštevníci sa potešia aj novej vírivke, detskému bazénu či toboganu. Teplota vody v bazénoch sa bude pohybovať okolo príjemných 33 – 36 stupňov.

Už včera ste si mohli v našej fotogalérii exkluzívne vôbec po prvý raz prezrieť, ako vynovené kúpalisko po dlhej rekonštrukcii vyzerá tesne pred otvorením.

Aké sú ceny vo vynovenej Kováčovej?

Mnohých už teraz zaujíma, koľko plávanie či slnenie v Kováčovej po novom vyjde. Dospelí návštevníci na celý deň zaplatia 9 €, dieťa bude takýto vstup stáť 7 €. Celodenný junior a senior lístok vyjde na 8 €. (dieťa= 6 až 14 rokov, junior=15 až 18 rokov, senior = nad 60 rokov)

Ak by ste mali záujem len o trojhodinový vstup, ako dospelých vás to vyjde na 7 € a deti 5 € . Trojhodinový junior a senior bude za 6 €. Zadarmo môžu prísť deti do 6 rokov.

„Zaujimavé budú zvýhodnené rodinné vstupy pre rodiny s deťmi,“ sľubuje Zuzana Jóbová z marketingového oddelenia Holidayparku Kováčová.

Kováčová pred otvorením
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM