Tlačové správy

Poznáte túto adresu? Z najväčšieho online butiku tak skoro zaručene nevyjdete!

Nákupné maniačky či maniaci zbystrite pozornosť. Máme pre vás tip na obrovitánsky internetový obchod. Adresa, na ktorej nájdete viac než 1200 značiek a viac ako 140 000 produktov.

Ilustračný obrázok k článku Poznáte túto adresu? Z najväčšieho online butiku tak skoro zaručene nevyjdete!
Zdroj: TASR

V internetovom obchode Monaliza.sk, ktorý ponúka najväčší výber oblečenia a obuvi na Slovensku, sa preklikáte k tovaru značiek svetových mien za dostupné ceny. Stačí sa tam len chvíľku pomotať. Ak teda nakupujete oblečenie, obuv či módne doplnky cez internet, toto môže byť celkom určite niečo pre vás. E-shop ponúka bežný tovar no aj unikátne kúsky, ktoré nekúpite nikde inde.

Online butik ponúka pravidelné zľavy na vybrané produkty. Do pozornosti dávame tenisky Converse, tenisky Nike a pánske tričká Tommy Hilfiger. Ak si nenájdete produkt s aktuálnou zľavou, možno vás poteší aj toto: zľavový kód v hodnote 5 eur na každý tovar v tomto e-shope. Jediná podmienka je minimálna objednávka v hodnote 25 eur a znalosť kódu monaliza5.

Obavy z nákupu oblečenia a odhadu správnej veľkosti cez internet? Dnes to nemôže byť žiadny problém, tovar môžete vždy do 14 dní vrátiť alebo vymeniť. Na Monalize nájdete šikovný formulár, ktorý vám to celé maximálne uľahčí. Užitočným ťahákom sú aj veľkostné tabuľky.

Mimochodom, pri nákupe nad 60 eur máte dopravu zadarmo. Nebudeme vás ďalej zdržiavať, klikajte na www.monaliza.sk a skoro odtiaľ nevyjdete :). Viac ako 1200 značiek a viac ako 140-tisíc módnych kúskov…

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM