Jakub Forgács Krimi

Požiar na Cementárenskej ceste: Udiareň v tesnej blízkosti domov!

Bystrickí hasiči v akcii. Dreváreň a udiareň podľa správy od hasičov len tri metre od budov s ubytovaním Tu sú ďalšie podrobnosti...

Ilustračný obrázok k článku Požiar na Cementárenskej ceste: Udiareň v tesnej blízkosti domov!
Zdroj: TASR

Krátko pred obedom bol na tiesňovú linku nahlásený požiar drevárne pri rodinnom dome na Cementárenskej ceste v Banskej Bystrici. „Na miesto udalosti bolo vyslaných 12 hasičov a štyri kusy techniky,“ uviedol pre spravodajský portál Bystrica 24 hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici Erik Piater.

„Prieskumom bolo zistené, že ide o požiar drevárne a udiarne, v blízkosti ktorých (cca 3 m) sa nachádzali budovy s ubytovaním,“ pokračoval hovorca, ktorý ďalej uviedol, že plocha požiaru bola 50 m2 a jeho obvod 30 m.

Po príchode na miesto udalosti podľa jeho slov hasiči vypli energie v budove, ktorá sa nachádzala pri horiacej drevárni – udiarni (cca 3 m) a požiar likvidovali niekoľkými hasiacimi prúdmi a zároveň ochladzovali okolité konštrukcie. „Predbežná škoda bola vyčíslená na 300 eur,“ dodal Piater o požiari, ktorý vypukol v utorok 15. decembra.

Čítajte tiež:

Požiar bytu v Sásovej, zostala tu len spúšť: Veronika (30) len tak-tak zachránila svoje deti, rodina potrebuje pomoc! FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM