Marcel Mojžiš Krimi

Požiar luxusného auta: Hummer, ktorý využíval aj Kotleba, niekto podpálil!

AKTUALIZOVANÉ. Luxusné auto začali za tmy ničiť plamene. Hasiči museli v noci zasahovať pri požiari automobilu značky Hummer. Ten podľa polície niekto úmyselne podpálil!

Ilustračný obrázok k článku Požiar luxusného auta: Hummer, ktorý využíval aj Kotleba, niekto podpálil!
Zdroj: Webnoviny.sk

Požiar vozidla Hummer bol hasičom nahlásený na ulici Javorova v mestskej časti Podlavice v Banskej Bystrici. Na mieste horelo auto, ktoré využíval aj čerstvý šéf Banskobystrického samosprávneho kraja, Marian Kotleba.

Vyčíňal podpaľač

Požiar luxusného auta bol nahlásený dvadsať minút po polnoci. Podľa mužov zákona vozidlo niekto úmyselne podpálil.

„Doposiaľ neznámy páchateľ úmyselne poškodil vozidlo značky Hummer modrej metalízy a to takým spôsobom, že inicioval horenie pri ľavom prednom kolese. Požiar sa rozšíril do prednej časti vozidla, do motoru aj interiéru, pričom poškodením vznikla škoda do výšky 25 000 eur,“ povedala pre náš portál krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci.

Na mieste zasahovali hasiči, v čase ich príchodu už časť auta ničili plamene a požiar už bol rozsiahly. „Boli sme privolaní k požiaru auta. Ten sme uhasili, avšak keď sme na miesto prišli, požiar už bol rozsiahly,“ povedal krajský hovorca hasičov Erik Piater.

Prekvapil

Marian Kotleba (Ľudová strana Naše Slovensko) prekvapujúco v novembri vyhral župné voľby a zložením sľubu na ustanovujúcom zasadnutí Zastupiteľstva Banskobystrického samosprávneho kraja sa stal len včera oficiálne šéfom VÚC.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM