Jakub Forgács Rôzne

Potešte svoje ratolesti niečím novým: Burza, kde si bystrické mamičky zaručene prídu na svoje

Potrebujete vymeniť obsah šatníka vášho dieťaťa, alebo sa iba zbaviť nepotrebných vecí? V Banskej Bystrici sa už onedlho chystá burza, na ktorej si v takom prípade určite prídete na svoje.

Ilustračný obrázok k článku Potešte svoje ratolesti niečím novým: Burza, kde si bystrické mamičky zaručene prídu na svoje
Zdroj: TASR

Aj vy by ste svojej ratolesti radi dopriali oblečenie a hračky tak, aby ste nemuseli siahnuť hlboko do vrecka? Nemusíte vôbec chodiť ďaleko. Špeciálna burza, kde ich zoženiete, bude už o pár dní priamo v našom meste.

Centrum Filipko organizuje burzičku detských vecí, obuvi, kojeneckých potrieb, hračiek a všeličoho iného. Burza bude prebiehať 20. apríla (v stredu) od 9:00 do 15:00 v priestoroch bývalého bábkového divadla na Kollárovej ulici 18.

Konať sa bude formou samostatného predaja, nie výkupom. Stoly a stoličky budú pre predávajúcích zabezepečené. Poplatok pre predávajúcich je 2 eur/osoba. V prípade záujmu o predaj sa nahláste. Počet miest je obmedzený. Kontakt: Júlia Soos, 0944 128 150, juliasoosfilipko@gmail.com.

Čítajte tiež:

Farmársky trh, tradičné remeslá aj ľudová muzika: Vysoko obľúbené Otváranie Banoša je späť!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM