Tlačové správy

Potešte seba i partnera Valentínskym víkendom v Kúpeľoch Luhačovice

Nezabudnuteľné chvíle vo dvojici môžete zažiť v luxusnom ALEXANDRIA Spa & Wellness hoteli, v najnavštevovanejších kúpeľoch v Luhačoviciach. Valentínsky balíček za 250 eur na osobu, v dňoch 13-16.2.2014, zahŕňa 3x prenocovanie, polpenziu, valentínsku večeru vo vyhlásenej Francúzskej reštaurácii.

Ilustračný obrázok k článku Potešte seba i partnera Valentínskym víkendom v Kúpeľoch Luhačovice
Zdroj: Dnes24.sk

K nej dostanete 4-chodové menu, voľné vstupy do wellness centra a fitness centra, relaxačný bublinkový kúpeľ, parafínový obklad chrbta, masáž, orientálny rituál Rasúl, valentínsky darček a ďalšie benefity. Informoval o tom Ing. Jiří Dědek, MBA, výkonný riaditeľ Kúpeľov Luhačovice (Lázně Luhačovice) a.s.

,,Deň svätého Valentína je sviatkom všetkých zamilovaných. Prekvapte svoju partnerku, alebo partnera krásnym darčekom a darujte si k Valentínovi víkend v luxusnom hoteli. Čarovná a nezameniteľná atmosféra luhačovických kúpeľov, spolu so špičkovými službami, sú tou najlepšou príležitosťou, ako príjemne stráviť výnimočné dni. Štvorhviezdičkový ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotel je vlajkovou loďou wellness pobytov v Kúpeľoch Luhačovice. Návštevníci si ho obľúbili predovšetkým pre rozsah wellness služieb. Magnetom je voľný vstup do wellness centra v štýle starorímskych kúpeľov, ktorý zahŕňa rad relaxačných procedúr. Očarí aj štýlová Francúzska reštaurácia. Nechýba ani pravidelný kultúrny program vo vyhlásenom nočnom klube s prvorepublikovou atmosférou. Samozrejmosťou je požičanie županu, či WIFI na izbe zdarma,“ povedal J. Dědek.

Kúpele Luhačovice, a.s. pripravili na rok 2014 širokú ponuku liečebných, regeneračných, relaxačných a wellness, víkendových, rekondičných pobytov a pobytov pre deti. Pre nováčikov je tu pobyt ,,Po prvý raz vo wellness“, kde si môžu v čase 26.1.-9.4. vyskúšať 3,4, alebo 7-dňové zvýhodnené pobyty s akčnými cenami od 230 eur na osobu. Vynikajúcim darčekom je už spomínaný ,,Valentínsky víkend“, alebo ,,Veľká noc v Alexandrii“. Dámy poteší aj nový, len pre ženy špeciálne zostavený pobyt ,,Wellness-pohyb-zdravie“, v Hoteli Alexandria. Ide o týždenný pobyt pod vedením profesionálneho trénera, s lekárskou konzultáciou a diagnostikou zdravotného stavu. Na každý deň je stanovený špeciálny program a počas celého pobytu je podávaná vyvážená strava podľa zásad zdravej výživy. Okrem noviniek je samozrejme k dispozícii aj široká ponuka overených tradičných pobytov.

Klienti akciovej spoločnosti môžu využívať aj ďalšie výhody, bonusy a zľavy spojené s pobytom v Kúpeľoch Luhačovice. S veľkým úspechom sa stretla napríklad klientska karta zliav a výhod, ktorú dostane každý hosť akciovej spoločnosti. Pri jej predložení ušetria hostia nielen v zariadeniach Kúpeľov Luhačovice, a.s., napríklad vo wellness centre, bazéne v Centrálnych kúpeľoch, alebo pri objednávaní výletov, ale aj v mnohých tunajších obchodoch, či v galérii. Poskytované zľavy sú v rozsahu 5–50%.

V Kúpeľoch Luhačovice sa liečia ochorenia dýchacích ciest, pohybového aparátu, tráviaceho ústrojenstva, látkovej výmeny (cukrovka), obehového ústrojenstva a onkologické ochorenia. Kúpeľná liečba je založená na využití prírodných liečivých zdrojov (najznámejšie minerálne pramene sú Vincentka, Ottovka, Aloiska, prameň Dr. Šťastný), v kombinácii s najmodernejšími liečebnými a rehabilitačnými metódami. Pri kúpeľnej liečbe sa minerálne vody používajú na pitné kúry, inhalácie a prírodné minerálne kúpele. Celkom je možné poskytnúť cca 60 procedúr rôznych typov. Okrem kúpeľných pobytov je to ideálne miesto pre strávenie wellness víkendov a relaxačných pobytov. Kúpele Luhačovice sú to pravé miesto na zdravotnú dovolenku a oddych aj pre slovenských klientov. Slovenské hranice sú vzdialené iba 27 km, Trenčín 54 km a Bratislava 165 km. Pre slovenských návštevníkov sú tak Luhačovice rovnako dostupné ako slovenské kúpele. A to nielen vzdialenostne, ale aj finančne, či kultúrne. V roku 2013 navštívilo tieto kúpele spolu 1500 slovenských klientov, čo bolo o 40% viac ako rok predtým.

Ďalšie informácie sú na webových stránkach http://www.hotelalexandria.cz/…ky-pobyt.php , www.LazneLuhacovice.czwww.HotelAlexandria.cz

foto: Kúpele Luhačovice

Potešte seba i partnera Valentínskym víkendom v Kúpeľoch Luhačovice
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM