Krimi

Poštárka zažila v tichej uličke hrozné chvíle: Prepadol ju muž so zbraňou!

AKTUALIZOVANÉ: Na svoju šichtu asi len tak skoro nezabudne poštárka, ktorá doručovala v Malachove. Za bieleho dňa ju prepadol nateraz neznámy lupič so zbraňou v ruke. Polícia po páchateľovi pátra.

Ilustračný obrázok k článku Poštárka zažila v tichej uličke hrozné chvíle: Prepadol ju muž so zbraňou!
Zdroj: Webnoviny.sk

Vyšetrovateľ v Banskej Bystrici začal v pondelok 25.11. trestné stíhanie za zločin lúpeže, ktorého sa dopustil doposiaľ neznámy páchateľ. „Ten v rovnaký deň v dopoludňajších hodinách v Banskej Bystrici, v časti Malachov na Bučinovej ulici, pristúpil k 52-ročnej žene, poštovej doručovateľke, ktorá práve vykonávala rozvoz poštových zásielok a dôchodcovských dávok,“ uviedla Petra Vašková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Ako povedala, na ženu pri tom mieril krátkou zbraňou a so slovami „Nekrič, nič ti nespravím, daj peniaze“, k menovanej pristúpil do bezprostrednej blízkosti a vytrhol jej kapsu, ktorú mala pripevnenú o opasok nohavíc. „V kapse sa nachádzala finančná hotovosť, ktorá bola určená na výplatu dôchodcovských dávok, ako aj jej mobilný telefón,“ pokračovala Vašková, ktorá doplnila, že následne z miesta činu ušiel preč. K zraneniu ženy nedošlo. Vyšetrovanie stále prebieha a polícia po páchateľovi pátra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM