Jakub Forgács Šport

Pohronské derby na Štiavničkách: Bystrickí florbalisti vybehnú proti Zvolenu

Nadšenci florbalu sa majú na čo tešiť. Už onedlho si pod Urpínom zmerajú sily tímy odvekých rivalov v historicky prvom ligovom zápase v meste!

Ilustračný obrázok k článku Pohronské derby na Štiavničkách: Bystrickí florbalisti vybehnú proti Zvolenu
11
Galéria
Zdroj: Fair play sports

V nedeľu 8. januára 2017 sa o 18:00 v športovej hale Dukla na Štiavničkách odohrá v Bystrici historicky prvý súťažný florbalový zápas. Príďte povzbudiť bystrický florbalový klub Fair play sports (FPS Banská Bystrica) v zápase proti tradičnému rivalovi 1 FBC Zvolen.

„Napriek úvodnej prehre bystrického mužstva z súčasnej sezóny 2016/2017 je vzájomná súťažná bilancia oboch klubov 4:1 v prospech Banskej Bystrice. Z tohto dôvodu sme presvedčení, že spoločne s podporou fanúšikov sa to tento zápas podarí nášmu mužstvu dotiahnuť do víťazného konca," uviedol Tomáš Trudič z FPS Banská Bystrica.

Počas prestávok medzi tretinami a po skončení zápasu budú prebiehať sprievodné florbalové podujatia a súťaže pre záujemcov o tento rýchlo sa rozvíjajúci šport. Florbal si totiž získava srdcia športových fanúšikov a samotných športovcov na celom Slovensku, Európe a vo svete.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Fair play sports Banská Bystrica
11
Galéria
Zdroj: Fair play sports
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM