Jakub Forgács Rôzne

Pohľad, ktorý vás vytrhne zo všednej reality: VIDEO krásnej dominanty nášho regiónu v 4K rozlíšení

S týmto videom, hoci len na pár desiatok sekúnd, preletíte v závratnej výške ponad jedno z najkrajších miest nášho regiónu. Zastavte sa a vychutnajte si rozprávkovú panorámu leteckých záberov Hradu Ľupča.

Ilustračný obrázok k článku Pohľad, ktorý vás vytrhne zo všednej reality: VIDEO krásnej dominanty nášho regiónu v 4K rozlíšení
10
Galéria

Iba nedávno sme sa mohli pokochať krásnymi leteckými zábermi z okolia Kráľovej Studne vo Veľkej Fatre. Portál videozoslovenska.sk teraz na svojom YouTube kanáli uverejnil ďalšie úchvatné video z nášho regiónu, ktoré si opäť môžete pozrieť v kvalitnom rozlíšení 4K.

Ide o letecké zábery Hradu Ľupča, ktorý čnie nad neďalekou Slovenskou Ľupčou. Hoci video trvá iba pár desiatok sekúnd, stačí to na to, aby diváka očarilo. Pohľad na túto krásnu dominantu v jemnom opare ešte viac umocňuje hudba vo videu. Presvedčte sa o tom sami v našej videogalérii.

„Hlavným cieľom tohto projektu je zachytávať zaujímavosti a krásy slovenskej prírody, miest, a ľudí v krátkych filmoch, propagovať Slovensko ako také a prinášať tieto filmy divákom na internete. Myšlienka vytvoriť tento projekt vznikala u nás v banskobystrickom Greenbox Film Studio,“ uviedol Juraj Valica z projektu videozosloven­ska.sk.

Pozrite si tiež

Krásne VIDEO v 4K rozlíšení vás dostane: Pozrite, akú nádheru máme v okolí Bystrice

VIDEO, ktoré vás vytrhne z reality: Rozprávkový pohľad na náš región z vtáčej perspektívy!

Foto: youtube.com

VIDEO: Úchvatný pohľad na Hrad Ľupča
1
Galéria
S obnovou hradu Ľupča sa museli vysporiadať aj architekti
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM