Monika Obrtalová Futbal

Pohár Ligy majstrov dorazil aj do Banskej Bystrice!

Trofej najprestížnejšej futbalovej súťaže v Európe zavítala po Žiline aj do Banskej Bystrice, kde si ju prišli pozrieť stovky priaznivcov futbalu. Napriek dažďu sa im oplatilo počkať pár minút v rade na fotku s "ušatou" trofejou Ligy majstr

„Je to zážitok odfotiť sa práve s týmto pohárom. Môže sa to stať len raz za život, takže ľudia jednoducho chodia, tešia sa, súťažia, zabávajú sa a užívajú si futbal,“ komentovala celú akciu na hlavnom bystrickom námestí jej manažérka Martina Fatyková. „Myslím si, že je to super vec. Vidno to aj na návštevnosti tohto podujatia. V Žiline bolo síce viac ľudí, hlavne kvôli lepšiemu počasiu, ale aj v Bystrici majú ľudia radi futbal,“ okomentoval príchod trofeje do mesta pod Urpínom bývalý hráč Dukly Banská Bystrica Róbert Semeník. Na návštevníkov však okrem trofeje čakalo aj niekoľko súťaží, kde mohli tí šikovnejší vyhrať napríklad futbalové lopty, tričká či kartu s dizajnom UEFA a kreditom 100 eur.

Pohár víťazov zavítal do Banskej Bystrice v rámci turné po celom Slovensku. Svoju púť započal v Žiline, odkiaľ sa presunul do Bystrice. Odtiaľ pocestuje do Popradu, Prešova, Košíc a Trnavy. V piatok 8. októbra by mal doraziť do hlavného mesta, kde bude zdobiť námestie nového bratislavského komplexu Eurovea až 3 dni. „V piatok popoludní sem príde veľká futbalová hviezda Luis Figo. Opäť sa bude súťažiť o zaujímavé ceny v doprovode slovenských a českých hudobných interpretov. V Bratislave však bude okrem kamióna aj veľký stan, kde si budú môcť záujemcovia pozrieť napríklad dresy alebo kopačky slávnych futbalistov. Atmosféra bude teda o to väčšia,“ uzatvára Fatyková.

moo

Pohár Ligy majstrov dorazil aj do Banskej Bystrice!
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM