Jaroslav Dodok Tlačové správy

Podnikáte v Bystrici? Objavte spôsob ako sa skutočne zviditeľniť

Prevádzkujete v Banskej Bystrici obchod, reštauráciu, bar či iný podnik? Alebo organizujete v našom meste zaujímavé podujatie? Využite príležitosť zviditeľniť sa.

Ilustračný obrázok k článku Podnikáte v Bystrici? Objavte spôsob ako sa skutočne zviditeľniť
Foto: Jaroslav Dodok / Zdroj: Dnes24.sk

Dnes už nestačí vysvietená prevádzka, polep na aute a plošná reklama v inzertných novinách. Staňte sa ozajstnou súčasťou obľúbeného denníka. Nechajte si o svojej firme napísať. Nechajte ju zažiariť na titulke regionálneho internetového portálu www.bystrica24.sk.

O čom môže byť takýto reklamný článok?

O všetkom, čo chcete dostať medzi ľudí. Či už je to vaša zaujímavá ponuka produktov a služieb alebo aktuálne zľavy, ktoré poskytujete. Bystričanov môžete informovať aj o svojich novinkách a taktiež im predstaviť podujatia, ktoré v tejto chvíli pripravujete.

Ako by mal takýto PR článok vyzerať? Rozhodne nie ako prvoplánová reklama. Tej už majú ľudia dosť. Najlepším spôsobom je podať PR článok ako príbeh. Každá firma v sebe ukrýva unikátny príbeh, ktorý by si ľudia radi prečítali. Taktiež môžete čitateľom poradiť pri výbere alebo im pomôcť vyriešiť problém, na ktorý sa špecializujete.

Takýto článok by mal zapadnúť a zároveň vynikať medzi ostatnými správami. Ako ho napísať? Tento problém riešiť nemusíte. Napíšeme o vás my.

Preto sme pre vás pripravili príležitosť, ukázať svoj príbeh tisíckam čitateľov. Na to, aby o vás a vašej firme vedeli Bystričania, dnes už stačia iba tri kliky. Navštívte náš portál www.bystrica.prky.sk a objavte spôsob, ako sa skutočne zviditeľniť.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM