Jakub Forgács Správy

Pod Urpín mieria predstavitelia vlády: V meste podpíšu memorandum o významnej investícii v Bystrici!

Správa, ktorá iste zaujme mnohých obyvateľov Banskej Bystrice aj okolitého regiónu! Vládni predstavitelia mieria na stredné Slovensko, aby v meste pod Urpínom podpísali memorandum o významnej investícii. Tu sú prvé horúce informácie!

Ilustračný obrázok k článku Pod Urpín mieria predstavitelia vlády: V meste podpíšu memorandum o významnej investícii v Bystrici!
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Do nášho regiónu mieria vládni predstavitelia. V Banskej Bystrici totiž dôjde v prvý deň blížiaceho sa víkendu k dôležitej udalosti. A to k podpisu memoranda o významnej investícii.

„Vláda Slovenskej republiky podpíše memorandum o významnej investícii v Banskej Bystrici,“ uviedol v piatok Tlačový a informačný odbor Úradu vlády Slovenskej republiky.

Z Úradu vlády SR ďalej dodali, že k podpisu memoranda dôjde už v prvý deň tohto víkendu. Stane sa tak presne v sobotu 20. februára o 11:30 hodine doobeda v budove historickej radnice v Banskej Bystrici.

„Predstavitelia vlády SR podpíšu memorandum so spoločnosťou RKN Global Europe o významnej investícií v Banskej Bystrici,“ píše ďalej Tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR.

Naša redakcia túto tému bude sledovať aj naďalej a už v sobotu vám prinesieme ďalšie informácie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM