Jakub Forgács Krimi Krimi

Po tragickej nehode ležia v bystrickej nemocnici. Aktuálne INFO o zranených mladíkoch!

Nehoda, ktorá otriasla mestom aj širokým okolím. Pri tragickej udalosti pri Bystrici vyhasli životy dvoch mladíkov. Ďalší dvaja skončili so zraneniami v nemocnici. Aký je ich stav?

Ilustračný obrázok k článku Po tragickej nehode ležia v bystrickej nemocnici. Aktuálne INFO o zranených mladíkoch!
Zdroj: Policajný zbor SR

V sobotu skoro ráno sa v Slovenskej Ľupči stala tragédia. Po náraze do dreveného pútača skončil Mercedes so štyrmi mladými pasažiermi v betónovom elektrickom stĺpe a rozlomil sa na dve polovice.

„Pri dopravnej nehode vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. K smrteľnému zraneniu došlo aj u spolujazdca (17) z Dolného Harmanca, sediaceho na prednom sedadle,“ uviedla k prípadu bystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

So zraneniami však pri tragickej nehode skončili aj ďalší dvaja spolujazdci, obidvaja z Banskej Bystrice. Zisťovali sme priamo v nemocnici, aký je ich aktuálny stav.

„Jeden z pacientov (19) bol prijatý na Kliniku úrazovej chirurgie so zranením v oblasti dolnej končatiny a mnoho početnými odreninami. Jeho stav je stabilizovaný, nie je v ohrození života,“ uviedla pre spravodajský portál Bystrica 24 v utorok krátko pred poludnám Ružena Maťašeje, hovorkyňa, manažérka pre vzťahy s verejnosťou.

„Druhý z pacientov (16) bol hospitalizovaný s úrazom hlavy na Klinike anesteziológie a intenzívnej medicíny. Jeho stav je vážny, je udržiavaný v umelom spánku,“ pokračovala Maťašeje.

Čítajte tiež:

Zábery z miesta tragickej nehody. V Ľupči vyhasli životy dvoch mladíkov!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM