Jakub Forgács Rôzne Správy

Plesová sezóna roka 2017 odštartovala. Veľký PREHĽAD tancovačiek v Bystrici a okolí

Po vianočných sviatkoch prichádza čas plesov. V našom meste a blízkom okolí sa dočkáme hneď niekoľkých známych i menej známych. Kde všade sa bude plesať?

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna roka 2017 odštartovala. Veľký PREHĽAD tancovačiek v Bystrici a okolí
45
Galéria
Zdroj: TASR

PLES MESTA BANSKÁ BYSTRICA

13. januára o 19:00, Hotel Lux

Veľká udalosť plesovej sezóny sa blíži! Mesto Banská Bystrica sa rozhodlo pokračovať v tradícii a Bystričania sa môzu opäť tešiť na mestský ples. V piatok 13. februára o 19:00 vystúpia v Hoteli Lux Faber Dance Team Slovakia, Komorný orchester a žiaci tanečného odboru Konzervatória J.L.Bellu, Happy Band Orchestra, speváčka Kristína, Peter Nagy, Hudobná skupina Panama a Ľudová hudba Juraja Pecníka. Cena vstupenky je 80 eur.

32. PLES STRELNÍKY

13. januára o 20:00, Strelníky

Obecné zastupiteľstvo Strelníky pripravuje 13. januára 32. ples obce. Začiatok je o 20:00. Záujemcovia si vstupenky môžu prísť zakúpiť na tunajší Obecný úrad.

10. SPOLOČENSKÝ PLES

14. januára o 19:00, Kultúrny dom Hrochoť

V Kultúrnom dome Hrochoť sa v sobotu 14. januára o 19:00 uskutoční už 10. Spoločenský ples. V cene 25 eur je zahrnutý prípitok, večera, dezert, káva a polnočné občerstvenie. Do tanca plesajúcim zahrá hudobná skupina Sextet a o kultúrny program sa postará Folklórny súbor Podpoľanci.

URPÍNSKY PLES

21. januára o 18:00, Dom Slovenského misijného hnutia

Všetci priaznivci folklóru, bývalí aj súčasní členovia Folklórnho súboru Urpín, môžu navštíviť úvodný ročník Urpínskeho plesu. Okrem bohatého gastronomického zážitku sa chystá aj program s ľudovou hudbou Slančíkovci, DJ Pavlíkom, tanečníkmi z tanečnej školy K-Dance, módna prehliadka výnimočnej módnej návrhárky, ktorá tvorí pod značkou House of Five a hosťom večera Ženskej speváckej skupiny Trnkni.

DONOVALSKÝ BÁL „MESAČNÝ SVIT“

21. januára, Residence & Hotel Donovaly

Po tretíkrát sa bude konať večer plný elegancie, noblesy a spoločenských zážitkov. Donovalský bál prinesie 21. januára dokonalý servis, špeciálny program pre dámy a pánov počas denných príprav, salón krásy, ako aj gurmánske špeciality šéfkuchára. Zabavíte sa za sprievodu Marcely Molnárovej, Gustáv Brom Band, Barbory Švidroňovej či tanečno-akrobatickej skupiny Vertigo. Cena pobytu je 150 / 200 eur.

XVI. UNIVERZITNÝ BÁL 2017

27. januára o 17:00, Hotel Lux

Na v poradí už 16. Univerzitný bál sa môžete tešiť aj v piatok 27. januára o 19:00. Vychutnať si plesanie v Hoteli Lux môžete za 49 eur. Hosťom večera bude Desmod. Tešiť sa môžete aj na Richarda Rikkona & Berca Balogha, All Star Band, Natáliu Hatalovú, Romana Juraška, DJ-a a tombolu.

DVADSIATY JUBILEJNÝ REPREZENTAČNÝ PLES

28. januára o 18:00, Hotel Lux

Vytancovať sa budete môcť prísť aj na Dvadsiaty reprezentačný ples Gymnázia Jozefa Gregora Tajovského v Banskej Bystrici pre rodičov, absolventov a priateľov školy. Uskutoční sa v sobotu 28. januára o 18:00 v Hoteli Lux.

VEĽKÝ KÚPEĽNÝ PLES

28. januára o 19:00, Kúpele Brusno

V sobotu 28. januára o 19:00 sa pripravuje v Kúpeľoch Brusno Veľký kúpeľný ples. Hosťami na ňom budú známe mená ako Štefan Skrúcaný, Natála Hatalová, Jana Filová, ale aj Miss Slovensko 2015 Lujza Straková. Nebude chýbať ani módna prehliadka Viery Futákovej. Užiť si ho budete môcť za 69 eur.

BENEFIČNÝ PLES O.Z.MAČKY ZVOLEN

28. januára o 18:00, Hotel Palace – Sliač kúpele

Ak máte radi štvornohých chlpáčov a radi by ste im pomohli, v sobotu 28. januára môžete v Hoteli Palace – Sliač kúpele navštíviť aj Benefičný ples Mačiek Zvolen. Cena vstupenky je 24 eur a zahŕňa milé uvítanie, prípitok, večeru (myslelo sa aj na vegetariánov), DJ-a, tombolu, polnočnú kapustnicu a zábavu až do rána. K dispozícii bude aj bar. Celý ples bude v duchu mačacích hviezd starého Hollywoodu.

18. MESTSKÝ PLES

4. februára o 19:00, Spoločenská Dvorana Palace Kúpele Sliač

Začiatkom februára budeme môcť plesať aj na Sliači. Moderátorom 18. Mestského plesu bude M. Várošík a o hudbu sa postarajú Trio Šarm a DJ M. Morháč. V programe sa predstavia TŠ Stella, Slovak Tango, Otto voce, Barmanská show a nebudú chýbať ani bohatá tombola a kompletné menu. Cena vstupenky je 42 eur.

IX. STAROHORSKÝ PLES

11. februára o 19:00, Kultúrny dom Staré Hory

Plesať sa bude aj na Starých Horách. Návštevníkov počas celého plesu zabaví hudobná skupina Trio Excellence, orientálne tance skupiny AMAR a hosť večera, hudobno-zábavná skupina Sčamba. Cena vstupenky 26 eur zahŕňa prípitok, predjedlo, hlavné jedlo, kávu, zákusky, nealko, ½ litra vína, kapustnicu a program.

V. REPREZENTAČNÝ PLES FPVaMV

18. februára o 18:00, Hotel Lux

Na vysokoškolákov a učiteľov čaká večer plný hudby, kúziel, tanca, trojchodová večera, polnočný bufet, kvalitné slovenské víno a bohatá tombola. Finančný výťažok z plesu, na ktorý lístok stojí 40 eur, bude použitý na podporu stáží študentov Fakulty politických vied a medzinárodných vzťahov UMB na Veľvyslanectve Slovenskej republiky v Podgorici v Čiernej Hore.

4. REPREZENTAČNÝ PLES FOLKLÓRNEHO SÚBORU BYSTRINA

18. februára o 18:00, sála na Hornej ulici

Ani folkloristi nevynechajú plesovú sezónu. Štvrtý reprezentačný ples folklórneho súboru Bystrina sa chystá na sobotu 18. februára v sále na Hornej ulici. Medzi účinkujúcimi sú Fáber Dance School. ĽH Temperament Cimbal Orchestra, DJ Miroslav Lalík a hosť večera – Gypsy Čáve. Vstupenka zahŕňa prípitok, predjedlo, hlavné jedlo, dezert, kávu, teplý a studený bufet.

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj zábery zimných ulíc Banskej Bystrice!

Foto: ilustračné

Januárové prebudenie Perinbaby v uliciach Bystrice v bohatej FOTOGALÉRII
45
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM