Monika Obrtalová Rôzne

Pizza s bohatou oblohou na obed aj večeru!

Šťavnatá a chrumkavá pizza, široký výber cestovín, špeciality na grile, bohatá ponuka jedál z denného menu a k tomu kvalitné slovenské odrodové vína. Všetko pod jednou strechou, za vynikajúce ceny, pár metrov od železničnej stanice, v reštaurácii Piz

Reštaurácia Pizza Corona je kaviareň a pizzeria v jednom. Reštaurácia tak ponúka posedenie pri pive alebo káve či chrumkavej pizzy pre rodiny s deťmi, ale aj zamilované dvojice. K cestovinám či špecialitám na grile sa podávajú slovenské akostné odrodové vína Nichta z oblasti Tekova alebo alkoholické a nealkoholické čapované nápoje. Po obede alebo večeri si môžete ešte dopriať kvalitnú taliansku kávu Pellini Top a k tomu dezert v podobe zákusku alebo zmrzlinového pohára.

Reštaurácia ponúka aj príjemné posedenie na terase s kapacitou 40 miest, kde si môžete pochutnať na dennom menu. Menu ponúka výber z dvoch hlavných jedál, popri tradičných slovenských pokrmoch si tak môžete dopriať pizzu aj na obed len za cenu 3,30 eur. V priestoroch reštaurácie máte dokonca možnosť usporiadať firemné alebo rodinné oslavy či akcie, stačí zavolať na číslo 0918 865 571.

Viac informácii o reštaurácii Pizza Corona sa dozviete na [link=http://www­.pizzacorona.sk/]www.pizzacorona.sk[/link] a aktuálne obedové menu nájdete vždy v pondelok ráno na aj našej stránke.

/PR/

pizza corona
8
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM