Jakub Forgács Kultúra

Pikantný klip z dedinky pri Bystrici so stopárkou hore bez: Toto prezradil režisér o záhadnej kráske

V hudobnom videoklipe sa je na čo pozerať. A tentoraz to platí doslova, pretože v skladbe kapely IMT Smile Cesty druhej triedy, ktorá sa natáčala neďaleko Banskej Bystrice, sa objaví aj stopárka hore bez. Opýtali sme sa režiséra Mira Rema, či sa klapka podarila na prvýkrát.

Ilustračný obrázok k článku Pikantný klip z dedinky pri Bystrici so stopárkou hore bez: Toto prezradil režisér o záhadnej kráske
Zdroj: Dnes24.sk

Kapela IMT Smile chŕli prakticky každé letné obdobie jednu chytľavú novinku zo svojej dielne. Ak sa k tomu natočí aj videoklip, fanúšik sa má na čo pozrieť.

Tentoraz to v prípade skladby Cesty druhej triedy, natáčanej v malebnej dedinke Turecká neďaleko Banskej Bystrice, platí dvojnásobne. Kto je záhadná kráska, čo sa objavila vo videu hore bez nám režisér Miro Remo odpovedať nemohol, ale prezradil aspoň čo-to.

Kým stopárku vôbec našli, trvalo to dlho. „Hľadali sme dievčinu ochotnú ísť do akcie hore bez, podarilo sa ju nájsť až v noci. Scénu sme niekoľkokrát opakovali tak, aby pôsobila decentne a nie pornograficky. Šli sme ju asi päťkrát,“ hovorí režisér, ktorý pred pár dňami na MFF v Karlových Varoch odpremiéroval svoj prvý celovečerný film Comeback. Mierne komplikácie s hľadaním potvrdil aj líder Ivan Tásler. "Ja som si nemyslel, že až v hodine dvanástej sa nám to podarí. Ale nakoniec je tam,“ uviedol.

Podľa režiséra kráska chcela ísť do niečoho vzrušujúceho sama. Mala dievčina podobnú skúsenosť aj predtým? „To naozaj presne neviem, ak si dobre pamätám pracovala v pohostinstve ako výčapná,“ dodal na záver Miro Remo. Videoklip sa natáčal na salaši plnom oviec, v hasičskej zbrojnici či v dedinskej krčme. Pochopiteľne, nechýbali ani cesty druhej triedy. V klipe sa objavujú domáci obyvatelia obce Turecká.

Čítajte aj ďalšie podrobnosti o nakrúcaní videoklipu!

Foto: youtube

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM