Webnoviny - Kultúra

Paul van Dyk vystúpi v marci v Banskej Bystrici!

Na Slovensko sa tento rok vráti svetoznámy dídžej a producent Paul van Dyk. Tridsaťdeväťročný nemecký hudobník sa po dvoch návštevách Bratislavy v novembri 2006 a v marci 2009 tentoraz ukáže v meste pod Urpínom! Pôjde o jeho prvé klubové vystúpenie n

Trojhodinový hudobný set ponúkne fanúšikom dídžej v najväčšom slovenskom klube Ministry of Fun. Okrem neho sa v Banskej Bystrici predstaví aj Michael Burian, Dave a DJ Pyco. Vstupenky na podujatie sa už predávajú v sieti Ticketportal. Lístok na státie stojí 47 eur, na sedenie 57 eur, VIP státie je k dispozícii za 82 eur, VIP sedenie a VIP Sky boxy stoja 97 eur. Fanúšikovia si môžu zakúpiť aj vstupenku Gold VIP Sky box, ktorej majiteľ bude mať k dispozícii okrem iného aj vlastného čašníka.

Rodák z východonemeckého mesta Eisenhüttenstadt má na konte päť štúdiových nahrávok. Posledný album s názvom In Between vyšiel ešte v roku 2007. Medzi jeho najväčšie hity patria skladby Crush, Tell Me Why (The Riddle), We Are Alive či For An Angel. Na celom svete predal už viac ako 4,5 milióna nahrávok. Prestížny magazín DJ Mag zaradil Paula van Dyka na prvé miesto v rebríčku najlepších svetových dídžejov v rokoch 2005 a 2006. Od roku 1998 pritom ako jediný ani raz neopustil Top 10 tohto rebríčka. V aktuálnom vydaní z roku 2010 sa umiestnil na 6. priečke.

Zdroj: SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM