Martin Károly Tlačové správy

Parádny víkend dlhých šípov v Kremnických Vrchoch: Potešte svoje deti za školskú drinu! Hráme o poukaz ZADARMO

Koniec školského roka sa blíži a s ním aj plánovanie prázdnin. Máme pre vás TIP ako odmeniť svoje deti za ich školské výsledky. Posledný júnový víkend ich pošlite na Skalku pri Kremnici do horského hotela MINCIAR. Lukostrelecký víkend je tá správna odmena! :)

Ilustračný obrázok k článku Parádny víkend dlhých šípov v Kremnických Vrchoch: Potešte svoje deti za školskú drinu! Hráme o poukaz ZADARMO
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Horský hotel Minciar sa nachádza v srdci Kremnických hôr, v rekreačnom stredisku Skalka vzdialenom len 11 km od centra Kremnice. Krásne prostredie, príjemný hotel a navyše nadupaný program pre vaše deti.

Parádny oddych od počítačov a školy

Vieme, že deti si potrebujú oddýchnuť od učebníc a počítačov,“ hovorí Soňa Schmidtová, riaditeľka horského hotela MINCIAR. „Preto sme pre nich pripravili parádny víkend plný hier, zábavy a najmä lukostreleckej školy,“ konkretizuje ponuku Schmidtová.

Priaznivé sú aj ceny na celý víkend. „Deti do 15 rokov zaplatia 39 eur, dospelá osoba 49 eur. V cene sú pritom zahrnuté dve noci na našom hoteli s polpenziou ale aj lukostrelecká škola pre deti,“ dodáva.

V cene nie je zahrnutý miestny poplatok za ubytovanie (0,33 eur dospelá osoba/noc)

Hráme o poukaz ZADARMO!

Zrekonštruovaný horský hotel ponúka relax počas celého roka, nielen pre turistov ale aj pre tých, ktorí si chcú jednoducho oddýchnuť od mestského stresu a smogu. Pre hostí je k dispozícii:

  • hotelová reštaurácia s celoročnou prevádzkou
  • nočný bar
  • sauna, masáže
  • detská izba pre vaše ratolesti
  • wifi pripojenie na internet, prípadne počítač s internetovým pripojením

Jedno z detí si parádny víkend užije ZADARMO. Stačí, ak správne odpoviete na jednoduchú súťažnú otázku: V akej nadmorskej výške sa nachádza horský hotel MINCIAR?

Správne odpovede posielajte do 15. Júna na adresu ziar@global24.sk K odpovedi pridajte aj vaše telefónne číslo, aby sme vás v prípade výhry mohli rýchlo skontaktovať.

Správnu odpoveď nájdete aj TU: http://www.minciar.com/index.html

Hotel Minciar po rekonštrukcii: Pozrite ako to tam vyzerá
31
Galéria
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM