Marcel Páleš Krimi

Zábery z otrasnej nehody: Čelná zrážka áut dopadla tragicky!

Hlavný ťah v smere od Banskej Bystrice na Brezno sa stal vo štvrtok miestom dopravnej nehody. Neznámy vodič podľa polície prešiel do protismeru, kvôli čomu došlo k zrážke s iným vozidlom. Dôsledky sú tragické.

Ilustračný obrázok k článku Zábery z otrasnej nehody: Čelná zrážka áut dopadla tragicky!
Zdroj: Policajný zbor SR

K tragickej dopravnej nehode došlo vo štvrtok v podvečerných hodinách na ceste I/66 v katastri obce Lučatín.

Ťažko zranená žena zraneniam podľahla

„Podľa doterajšieho objasňovania dopravnej nehody, doposiaľ neznámy vodič na motorovom vozidle Subaru Forester prešiel z doposiaľ nezistených príčin do protismeru, kde v tom čase prechádzalo osobné motorové vozidlo Škoda Forman. 60-ročný vodič vozidla Škoda, v snahe vyhnúť sa zrážke strhol riadenie do ľavej strany,no i napriek tomu došlo k čelnej zrážke týchto vozidiel,“ uviedla Petra Vašková, hovorkyňa Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Pri dopravnej nehode sa ťažko zranila spolujazdkyňa vo vozidle Škoda Forman, 61-ročná žena z obce Valaská, ktorá zraneniam po prevoze do nemocnice podľahla. Vodič tohto vozidla, ako aj ďalšia spolujazdkyňa, 11-ročné dievča, utrpeli zranenia, s ktorými boli taktiež prevezení do nemocnice. Ich zranenia zatiaľ neboli presne špecifikované.

Vodič vystúpil a odišiel

Neznámy vodič vozidla Subaru Forester po nehode z vozidla vystúpil, a odišiel na doposiaľ neznáme miesto. Polícia ihneď po neznámom vodičovi vyhlásila pátranie. Počas včerajšieho večera prebiehala pátracia akcia v okolí miesta dopravnej nehody a tiež na iných miestach, na ktorých by sa podozrivý vodič mohol nachádzať. V súvislosti s tragickou dopravnou nehodou bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a neposkytnutia pomoci.

Počas dnešného dňa prišiel na políciu vypovedať majiteľ subaru, z ktorého doposiaľ neznámy vodič po nehode vystúpil a odišiel. Polícia v súčasnosti zhromažďuje dôkazový materiál k objasneniu predmetnej dopravnej nehody.

Zábery z miesta cestnej tragédie pri Lučatíne
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM