Jakub Forgács Rôzne

OTESTUJTE SA: Spoznáte bystrických mestských poslancov podľa fotiek z detstva?

Rozhodujú o dianí v našom meste a volia si ich samotní Bystričania. Kedysi však aj mestskí poslanci boli iba deťmi. Dokážete v kvíze podľa starých fotiek spoznať všetkých?

Ilustračný obrázok k článku OTESTUJTE SA: Spoznáte bystrických mestských poslancov podľa fotiek z detstva?
Zdroj: Dnes24.sk

V posledných týždňoch sme vám každý štvrtok prinášali článok o niektorom z banskobystrických poslancov. Nešlo však o klasické rozhovory, ale o spomienky na detské časy. Poodhalili svoje súkromie z obdobia, kedy sa ešte nemuseli zaoberať problémami mesta.

Ako a s čím sa hrávali? Kde vyvádzali šibalstvá a ako vyzerali ich dni? V sérii ôsmich článkov ste mohli o deviatich poslancoch zistiť veci, ktoré sa bežne nedozviete.

Teraz vám prinášame kvíz, v ktorom sa vám postupne zjaví osem fotiek poslancov z detstva. Ku každej budete mať tri možnosti, správna je vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 10 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať do limitu, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na Facebooku a pochváliť sa ním i vaším priateľom. Tak poďte do toho :). Keď sa zaregistrujete, vaše meno môže figurovať i na stránke v rebríčku najlepších.

Hrajte tu: Spoznáte bystrických poslancov na fotkách z detstva?

Všetky kvízy z Banskej Bystrice nájdete tu

Čítajte tiež:

Poslanec Mičev otvorene v ROZHOVORE: Moja priorita v tomto roku je jasná

FOTO: Bystrické škôlky dostávajú nový šat. 175 starých okien a dverí menia za nové

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM