Monika Obrtalová Rôzne

Osviežujúce novinky na slovenskom trhu

Banskobystrický pivovar sa rozhodol nadviazať na úspechy svojich ochutených pív URPINER RADLER a URPINER CHERRY ďalšími výnimočnými produktmi. Pivovarnícki majstri zo srdca Slovenska uvarili nové osviežujúce miešané pivá – URPINER RED ORANGE a URPINE

URPINER RED ORANGE – je osviežujúci a iskrivý nápoj s intenzívnou vôňou červených pomarančov a bohatou hustou penou, ktorá mu dodáva vzhľad kvalitného pivného moku. Ľadovo vychladený je ideálnym doplnkom letného posedenia pod otvoreným nebom. Teplá úprava so štipkou škorice a klinčekov, dosladená podľa chuti, zas spríjemní chladné zimné večery. Viac sa dozviete [link=http://www­.urpiner.eu/sk/mi­esane-napoje/urpiner-red-orange]-TU-[/link].

URPINER MOJITO – Jedinečný a prvý osviežujúci pivný nápoj na Slovensku, ktorý ponúka kombináciu výnimočného piva URPINER a liečivej bylinky – mäty. Urpiner Mojito je nápoj typický svojou zlatistou iskrivou farbou, ktorá spolu s osviežujúcou prírodnou mätovou vôňou a mierne horkou chuťou dodáva tomuto nápoju jeho prírodný charakter. Je určený všetkým, ktorí chcú uhasiť smäd lahodným nápojom s nízkym obsahom alkoholu. Najlepšie chutí dobre vychladený. Viac sa dozviete [link=http://www­.urpiner.eu/sk/mi­esane-napoje/urpiner-mojito]-TU-[/link].

Okrem týchto osviežujúcich noviniek pivovarníci z Banskobystrického pivovaru rozšírili svoj pivný sortiment aj o nealkoholické verzie u verejnosti už obľúbených produktov [link=http://www­.urpiner.eu/sk/mi­esane-napoje/urpiner-radler-nealko]URPINER RADLER[/link] a [link=http://www­.urpiner.eu/sk/mi­esane-napoje/urpiner-cherry-nealko]URPINER CHEERY[/link]. Banskobystrický pivovar tak od roku 2010, keď ako prvý pivovar uviedol na slovenský trh pivo s príchuťou citrusových plodov – URPINER RADLER, zaradil do svojho portfólia už 4 druhy ochutených pív. Týmito jedinečnými novinkami slovenský pivný trh nielen obohatil, ale zároveň aj udal trend, ktorým sa bude trh piva na Slovensku uberať.

Viac informácií sa dozviete na: [link=http://www­.urpiner.eu/sk/mi­esane-napoje]www.uripner.eu[/link]. /PR/

urpiner
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM