Jakub Forgács Krimi

Opel prešiel do protismeru a prišiel náraz. Na ceste medzi Bystricou a Donovalmi až traja zranení!

Podľa slov polície skončili po zrážke na ceste traja zranení v nemocnici Čo sa stalo? Čítajte aktuálne INFO o nehode neďaleko Bystrice!

Ilustračný obrázok k článku Opel prešiel do protismeru a prišiel náraz. Na ceste medzi Bystricou a Donovalmi až traja zranení!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Ako sme vás informovali už v nedeľu, podvečer došlo k dopravnej nehode v smere z Banskej Bystrice na Ružomberok, pred Polkanovou. Teraz sme získali aktuálne správy priamo od polície.

„Vodič (53) Opel Astra combi z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru a narazil do oproti idúceho vozidla Kia Ceed, ktoré viedol 19-ročný vodič,“ uviedla pre spravodajský portál Bystrica 24 krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

„Kiu následkom nárazu na ceste otočilo a zozadu do nej narazil Mercedes Marco Polo, idúci za ním. Viedol ho 53-ročný vodič,“ pokračovala so slovami, že vo vozidle Kia Ceed sa zranili šofér aj dvaja spolujazdci a všetci traja boli odvezení do nemocnice na pozorovanie. Alkohol pri dopravnej nehode zistený nebol.

Čítajte tiež:

Leteckí záchranári ratovali lesného robotníka na Donovaloch. Lekára spustili pomocou lana!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM