Jakub Forgács Krimi

Okamihy hrôzy na bystrickej ulici: Žena chcela vyskočiť z okna bytovky

Na banskobystrickej ulici bolo rušno. Mužov zákona zburcoval anonym. Podľa slov polície ohlásil, že v okne bytovky stojí žena, ktorá z neho pravdepodobne chce vyskočiť.

Ilustračný obrázok k článku Okamihy hrôzy na bystrickej ulici: Žena chcela vyskočiť z okna bytovky
Foto: Veronika Zeiselová / Zdroj: Dnes24.sk

Príslušníci Mestskej polície v Banskej Bystrici neriešia len oblasť statickej dopravy a priestupky s tým súvisiace, ale sa venujú aj občanom, ktorí sa na nich obracajú o pomoc pri riešení kurióznych situácií. Bystrickí policajti však tentoraz museli v meste vyraziť k vážnej udalosti, ktorá sa odohrala na ulici Martina Rázusa.

„Veliteľ zmeny operačného strediska mestskej polície prijal anonymný oznam od občana, že v okne stojí žena a pravdepodobne chce vyskočiť z okna. Z uvedeného dôvodu boli na miesto okamžite vyslaní príslušníci mestskej polície, príslušníci Hasičského a záchranného zboru a rýchla zdravotná pomoc,“ informovala hovorkyňa banskobystrickej Mestskej polície Marianna Belancová.

Ako ďalej uviedla, po príchode na miesto udalosti príslušníci mestskej polície uvideli staršiu ženu, ako stojí v okne na druhom poschodí bytovky. „Povedala im, že chce vyskočiť z okna. Po dlhšom prehováraní sa im podarilo starú ženu presvedčiť, aby neskákala,“ uviedla hovorkyňa so slovami, že keďže žena nevedela sama zísť z okna, pomocou rebríka spolu s príslušníkmi Hasičského a záchranného zboru a pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci vošli cez okno do bytu a starenke poskytli potrebnú pomoc.

Veliteľ zmeny operačného strediska podľa slov Belancovej kontaktoval brata dotyčnej, ktorý sa dostavil na miesto a otvoril dvere bytu. O starenku sa postarali pracovníci rýchlej zdravotnej pomoci.

Čítajte tiež:

Bystrickí policajti v akcii, na ktorú budú dlho pamätať: Strach naháňajúci objav v palete z Číny!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM