Ivana Kováčiková Rôzne

Ohňostroj aj Celeste Buckingham. MDD v Bystrici s poriadne pestrým programom

Medzinárodný deň detí v Bystrici bude zaručene nezabudnuteľný! Bohatá nádielka atrakcií od sokoliarov, cez Klauniádu, až po bezplatný vláčik Pretórium poteší nielen najmenších. Čo všetko sa chystá?

Ilustračný obrázok k článku Ohňostroj aj Celeste Buckingham. MDD v Bystrici s poriadne pestrým programom
Zdroj: TASR

Najväčšia oslava sviatku všetkých detí sa uskutoční 3. júna v parku pod Pamätníkom SNP. Atrakcie pre našich najmenších budú v Bystrici pripravené od popoludnia. Podujatie venované deťom otvorí Burácka rozprávka. Neposedných šibalov určite zaujmú ukážky zásahov colníkov, hasičov, Mestskej polície a zdravotníkov z Červeného kríža.

Historický tábor prezradí časť svojich tajomstiev, predvedú ukážku šermu a prídu aj sokoliari. Pre deti sú pripravené nielen tvorivé dielne, ale aj discgolf a cornhole. Počas dňa môžete zažiť aj originálnu jazdu vláčikom Pretórium. Dopravný podnik mesta Bystrica ponúkne svoje jedinečné vozidlo úplne bezplatne.

Pódiový program zabaví pestrou nádielkou. Už o šestnástej začne s rozprávkou Princezná a drak. Takto si nielen najmenší budú môcť pripomenúť odveký boj dobra so zlom. Deti sa môžu vyblázniť a zatancovať si na škole tanca. Veľa zábavy, tanca, spevu a všakovakých hier so sebou prinesie aj Klauniáda. Detský smiech je predsa to najkrajšie.

Hlavným bodom programu bude známa slovenská speváčka, ktorá prerazila v Československej superstar a neskôr sa stala samotnou porotkyňou. Malým Bystričanom zaspieva Celeste Buckingham, ktorá zažiarila aj v rozprávke Láska na vlásku.

Vyvrcholením medzinárodného dňa detí bude denný ohňostroj naplánovaný na devätnástu hodinu, aby si aj tí najmenší užili krásu farieb a efektov na oblohe.

Čítajte tiež:

Mesto pod Urpínom bude dýchať olympijskou atmosférou. Nosko splní sľub po prehratej stávke s Rašim!

Veľká pocta pre bystrické sestry. Za obetavú prácu sa dočkali ocenenia!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM