Monika Obrtalová Rôzne

Oddychujte v príjemnom prostredí vašej kúpeľne

Renovujete kúpeľňu, pokladáte novú dlažbu alebo meníte sprchový kút za vaňu? Potrebujete nový obklad či nábytok do kúpeľne za rozumnú cenu? My vám poradíme! Navštívte kúpeľňové štúdio D.V. v Obchodnom dome Hušták v Banskej Bystrici a vaše problémy bu

Kúpeľňové štúdio D.V. ponúka svojim zákazníkom obklady a dlažby, vane a sprchové kúty, kúpeľňový nábytok, batérie a rôzne doplnky. Okrem širokej ponuky sortimentu od najkvalitnejších slovenských a českých výrobcov zabezpečuje spoločnosť aj kompletné kúpeľne vyvzorkované priamo v predajni či vytvorenie grafických vizualizácií na mieru úplne zadarmo. Vďaka grafickým návrhom, ktoré sú odrazom požiadaviek klienta, môžete svoj sen o ideálnom mieste pre oddych a relax premeniť na skutočnosť.

Kúpeľňové štúdio D.V. naplní vaše predstavy a poskytne vám len to najkvalitnejšie z radu moderných riešení pre vašu kúpeľňu. V predajni D.V. nájdete všetko čo potrebujete, aby ste vašu kúpeľňu premenili na oázu čistoty a pokoja. Veľmi radi vám tieto predstavy pomôžu uskutočniť zamestnanci predajne, ktorí ku každému zákazníkovi pristupujú individuálne. Tak neváhajte a navštívte štúdio D.V. na ulici Janka Kráľa 3, inšpirujte sa na stránke [link=http://www­.rako.cz/]www.rako.cz[/link] alebo zavolajte na telefónne čísla 048/415 25 50 a 0911 941 594 a nechajte si poradiť od odborníkov!

/PR/

kúpe?ne DV v BB
31
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM