Jakub Forgács Futbal

Obranca Dukly mieri do Premier League: Zmluvu s ním plánuje podpísať anglický futbalový klub

Takáto príležitosť sa len tak neodmieta! Futbalový obranca tímu spod Urpína dostal ponuku na pôsobenie v anglickej Premier League.

Ilustračný obrázok k článku Obranca Dukly mieri do Premier League: Zmluvu s ním plánuje podpísať anglický futbalový klub
Zdroj: TASR

Slovenský futbalový obranca s brazílskymi koreňmi Dionatan Teixeira má namierené do Premier League. Ako informoval portál skysports.com, zmluvu s obrancom Dukly Banská Bystrica plánuje čoskoro podpísať Stoke City.

Teixeira údajne presvedčil kouča Marka Hughesa na marcovej skúške a oba kluby sú podľa webu britskej televíznej spoločnosti blízko k uzavretiu dohody o prestupe. Hughes pozná slovenského reprezentanta do 21 rokov aj zo svojho pôsobenia v Manchestri City, kde Teixeira pôsobil v roku 2009 v mládež­níckych výberoch.

O služby Teixeiru malo podľa Sky Sports záujem viacero klubov z anglickej najvyššej súťaže, ale iba Stoke je momentálne reálne pripravené dať mu šancu zahrať si v Premier League. Rodák z brazílskej Londriny pred pôsobením v Banskej Bystrici hral v Corgoň lige aj za MFK Košice.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM