Tlačové správy

Obľúbená akcia sa vracia pod Urpín: HARMÓNIA Festival zdravia a krásy zavíta do mesta už v máji

Harmónia tela, duše a mysle prichádza opäť do Banskej Bystrice! Znova sa môžete tešiť na 2 dni plné poučných prednášok, chýbať nebudú ani známi autori ako Jozef Banáš, Igor Bukovský či Pavel "Hirax" Baričák. Kliknite a dozviete sa viac o pripravovanom programe.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbená akcia sa vracia pod Urpín: HARMÓNIA Festival zdravia a krásy zavíta do mesta už v máji
Zdroj: Dnes24.sk

Tretí ročník HARMÓNIA Festivalu zdravia a krásy v Banskej Bystrici – celkovo 14. podujatie zdravého životného štýlu – prináša doteraz najpestrejší a najpútavejší program. Počas dvoch festivalových dní sa môžu návštevníci festivalu tešiť na 3 tematické výstavy s viac ako 65 vystavovateľmi – Zdravie a prevencia, Krása a relax, Ezoterika a osobnostný rozvoj, bohatý prednáškový a sprievodný program pre dospelých i našich najmenších.

Pozvanie do Banskej Bystrice prijalo množstvo zvučných mien ako MUDr. IGOR BUKOVSKÝ, JOZEF BANÁŠ – autor bestsellerov Kód 1, Kód 9 a Velestúr, PAVEL „HIRAX“ BARIČÁK so svojím Šlabikárom šťastia, PETER PLANIETA – odborník na zdravé stravovanie a „BIO človek roka 2012“, PATRIK BALINT – uznávaný regresný terapeut, ZUZANA HOZHONI a ĽUBA LAPŠANSKÁ – obe dlhoročné prispievateľky do Časopisu Vitalita ai. Spolu vás čaká viac ako 16 tematických prednášok.

Program je obohatený o interaktívne workshopy Vráťme sa k liečivej sile bylín a Rýchlokurz varenia-nevarenia. Úplnou novinkou je jedinečný zážitkový workshop jogy smiechu Ľubora Foltána, na ktorom si overíte, či sa dokážete smiať len tak, alebo či potrebujete k smiechu vonkajšiu príčinu. Pripravená je pre vás taktiež výnimočná skupinová meditácia Janky Sofie Thomkovej s hudobným doprovodom. Vyskúšať si budete môcť čaro orientálnych tancov, cvičení Chi Toning a Port de Bras s ALISHABOU. Krásne umelecké maličkosti si budete môcť vlastnoručne vyrobiť na kreatívnych dielňach so ZUNAartom.

Témy organizátori obohatili o homeopatiu, vplyv potravín na zdravotný stav človeka, či numerologický pohľad na dátum nášho narodenia. Dozviete sa, ako limbický otlačok ovplyvňuje náš každodenný život; ako si môžeme život spríjemniť pomocou esenciálnych olejov alebo ako sa vedome pripraviť na tehotenstvo a materstvo. Predstavia vám aj plán B – ako viac jesť a menej vážiť; ako môžete predchádzať “zlému” cholesterolu a s ním spojeným srdcovo-cievnym chorobám a tiež problematiku potravinovej intolerancie a alergie. Dotknete sa aj čoraz naliehavejšej témy správnej detskej výživy a detskej obezity. Zoznámite sa aj so slovenskými čarokruhmi a mandalami.

O našich najmenších sa na HARMÓNIA Festivale v Banskej Bystrici postarajú animátorky Súkromného centra voľného času a Hudobnej školy YAMAHA z Banskej Bystrice, ktoré vo vybraných hodinách pripravia pre deti pútavý a zábavný program – detský kútik, detské tvorivé a hudobné dielne.

Ani tento rok nebudú chýbať obľúbené merania a diagnostiky zdravia, fotenie a diagnostika aury, veštenie, numerológia a tarot, výživové poradenstvo a ukážky líčenia. A niečo malé, ale obľúbené na záver – návštevníci HARMÓNIA Festivalu zdravia a krásy v Banskej Bystrici sa budú môcť aj tento rok inšpirovať ochutnávkami zdravej makrobiotickej a vegánskej stravy. Počas celej doby trvania podujatia budú pripravené taktiež ochutnávky RAW cukroviniek, 100% za studena lisovaných olejov a zdravých nápojov.

Miesto: Hotel LUX***, Námestie slobody 2, Banská Bystrica

Termín a čas: piatok a sobota 15. – 16. mája 2015, v čase od 11.00 do 19.00 h. (piatok) a od 09.00 do 19.00 h. (sobota)

Celodenné vstupenky na prednášky za zvýhodnené ceny v predpredaji cez www.Ticketportal.sk – odporúčame z dôvodu obmedzenej kapacity prednáškovej miestnosti. Základné vstupné na výstavu: 1,50 Eur.

Viac informácií a časový harmonogram prednášok na www.HarmoniaFest.sk

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Obľúbená akcia sa vracia pod Urpín: HARMÓNIA festival zavíta do mesta už v máji
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM