Jakub Forgács Správy

Obľúbená akcia bude vskutku špeciálna: Zóna bez peňazí, akú sme v Bystrici ešte nezažili!

Zóny bez peňazí sa stali medzi Bystričanmi obľúbenými. Zbaviť sa nepotrebností a získať niečo zaujímavé úplne zadarmo, tomu sa len ťažko odoláva. Akcia, aká sa však v našom meste chystá tentoraz, bude vskutku špeciálna. Veď pozrite sami.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbená akcia bude vskutku špeciálna: Zóna bez peňazí, akú sme v Bystrici ešte nezažili!
Zdroj: Dnes24.sk

Zóna bez peňazí je späť a nie len tak hocijaká! V nedeľu 13. marca od 12:00 do 18:00 sa v priestoroch Centra voľného času Magurská (v areáli materskej školy) uskutoční zóna bez peňazí. Nebude však taká typická, na akú sú mnohí zvyknutí. Keďže marec je mesiacom knihy, bude knižná a dostupné na nej budú nielen knihy (časopisy nie), ale aj CD, DVD a platne.

„Hlavná myšlienky Knižnej zóny bez peňazí patrí Projektu Život. Nakoľko sa nám myšlienka páčila, dohodli sme sa, že zónu zorganizujeme u nás v centre,“ uviedla pre spravodajský portál Bystrica 24 Kristína Lettrichová Dašková, zástupkyňa riaditeľky Súkromného centra voľného času, ktoré akciu organizuje.

„Akcia bude prebiehať ako ostatné zóny. Prídeš, odovzdáš a zoberieš, čo sa ti páči. Ak náhodou knihy zostanú, podľa toho, aké budú, ich darujeme ďalej. Teda buď nemocnici, domovu dôchodcov a podobne,“ pokračovala Dašková.

„Nakoľko knižná zóna bude organizovaná prvýkrát, bude bez sprievodného programu. Do budúcna by sme z toho určite chceli urobiť väčšiu akciu, nakoľko knihy ľúbime a pripravujeme aj otvorenie knižnice s ruskou literatúrou u nás v centre,“ dodala so slovami, že túto akciu organizujú aj preto, že okrem voľnočasových aktivít pre deti sa snažia aj o aktivity pre verejnosť a sásovskú komunitu.

Čítajte tiež:

Super akcia, ktorou sú Nemce známe široko-ďaleko: Vo vyváraní tradičnej dobroty si tentoraz zmeria sily kuchárska V4!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM