Jakub Forgács Rôzne

Oblečenie aj knihy dostanú druhú šancu. Špeciálna burza na bystrickom sídlisku

Máte doma množstvo vecí, ktoré už nepotrebujete alebo naopak, už dlho zháňate niečo čo neviete zohnať? Na jednom mieste v Banskej Bystrici čoskoro nájdete všakovaké oblečenie, športové potreby, hračky aj knihy. Kedy sa dočkáme?

Ilustračný obrázok k článku Oblečenie aj knihy dostanú druhú šancu. Špeciálna burza na bystrickom sídlisku
Zdroj: TASR

Určite sa vám počas uplynulých mesiacov doma nakopilo množstvo vecí, ktoré už nepotrebujete. Zbaľte ich do tašky, či do kufra auta a príďte zažiť pravú atmosféru burzy v sobotu 21. mája od 9:00 do 13:00 v jedálni ZŠ Ďumbierska v Banskej Bystrici.

Pôjde o burzu jarného oblečenia pre deti aj dospelých, obuvi, športových potrieb, hračiek, školských potrieb a kníh. Niesť sa bude pod heslom: „Dajme veciam druhú šancu“.

Výkup vecí na predaj bude prebiehať v piatok 20. mája od 14:30 do 17:30 a vrátenie nepredaných vecí v sobotu od 16:00 do 18:00 a v pondelok 23. mája od 14:00 do 15:30.

Záujemcovia o predaj sa musia prihlásiť na prazienkova@zsdumbb.sk, prípadne na telefónnom čísle 0948 206 017, kde dostanú poradové číslo a všetky pokyny k predaju. Poplatok za sprostredkovanie predaja je 10 centov za každú predávanú vec a 10% z utŕžených peňazí. Výťažok z burzy bude venovaný škole na nákup školských pomôcok.

Čítajte tiež:

Výnimočný deň na bystrickom námestí: Rozdávanie objatí aj špeciálne prekvapenie!

Malí Bystričania sa dočkali. Na jednom zo sídlisk otvoria špeciálne ihrisko

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM