Monika Földešiová Rôzne Tlačové správy

Obchod, ktorý nám v Banskej Bystrici chýbal: Načapovať si v ňom môžete BIO drogériu!

Fenomén BIO zachvátil súčasný svet ako huby po daždi. Netýka sa len potravín a kozmetiky, ale aj bežnej drogérie, ktorú používame denne v našich domácnostiach. A obchod s takýmto tovarom môžete navštíviť už aj v Banskej Bystrici.

Ilustračný obrázok k článku Obchod, ktorý nám v  Banskej Bystrici  chýbal: Načapovať si v ňom môžete BIO drogériu!
Zdroj: Ecoterra

Nová prevádzka Ecoterra na Horná ulici 3 ponúka čapovanú drogériu. Áno, dobre čítate, čapovanú. Je to jednoduché. Prídete do predajne s vlastnou fľašou (okrem fliaš od potravín, pozn.red.), vyberiete si tekutý prostriedok, ktorý potrebujete a v predajni vám ochotne načapujú, koľko potrebujete. Nie ste teda viazaní vopred predurčenými baleniami, ako v bežnom obchode. Ušetríte tak kopu peňazí, keďže platíte len podľa váhy, akú si natankujete.

Zdroj: Ecoterra

Nabrať do fľaše (svojej alebo vám predajú, pozn. red.) si takto môžete rôzne druhy drogérie. Pracie prostriedky, aviváže, prostriedky na riad, prostriedky na podlahu, okná, drevo, na vodný kameň a dokonca aj spomínanú bio kozmetiku. „Rozhodli sme sa zmeniť pohľad, akým sa na plasty pozeráme v bežnom živote. Prinášame efektívny spôsob, ako šetriť prírodu i svoje peniaze. Takto prispievame k znižovaniu záťaže na životné prostredie, ako aj znižujeme koncovú cenu pre spotrebiteľa,“ vysvetľuje majiteľ eko-drogérie Ecoterra. Jednoducho povedané, nemusíte platiť za náklady na výrobu ďalších a ďalších pet fliaš.

Všetky produkty tohto talianskeho výrobcu sú šetrné k vášmu zdraviu, na rastlinnej báze a bez pridávania chemických látok. Produkty sú vhodné aj do čističky odpadových vôd, nakoľko neničia mikroorganizmy, ktoré ekologicky rozkladajú splašky v čističke, na rozdiel od bežných prostriedkov.

Pre zobrazenie cien a získanie viac informácií kliknite na www.ecoterra.sk alebo na FB stránku predajne v Banskej Bystric.

Bližšie informácie vám radi poskytnú aj na mailovej adrese ecoterrabb@gmail.com alebo na tel. čísle: 0911 091 444.

(PR správa)

Zdroj: Ecoterra
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM