Monika Obrtalová Hokej

Novými posilami Baranov Šechný a Šimonovič

Najnovšími hráčskymi prírastkami v extraligovom hokejovom tíme HC'05 Banská Bystrica je dvojica skúsených hráčov s reprezentačnou minulosťou, útočník Richard Šechný a brankár Miroslav Šimonovič.

Obaja hráči, ktorí v minulej sezóne obliekali dres Popradu, sa tak po rokoch vracajú na stredné Slovensko, keď v minulosti pôsobili v HKm Zvolen.

V banskobystrickom klube, ktorý v uplynulej sezóne svojím piatym miestom dosiahol historicky najlepšie umiestnenie v slovenskej extralige, sa najviac spoliehajú na skúsenosti nových posíl. „V rámci generačnej výmeny, keď sme náš tím dosť omladili, potrebujeme do kádra aj skúsených hráčov, ktorí usmernia mladších hráčov a dajú našej hre tvár. S oboma sme sa dohodli na ročnej spolupráci,“ povedal pre internetovú stránku HC'05 B. Bystrica generálny manažér klubu Vlastimil Plavucha.

Richard Šechný je už v Banskej Bystrici. Miroslav Šimonovič sa pripravuje zatiaľ individuálne, no do týždňového sústredenia, ktoré Bystričania absolvujú od 20. júna na Skalke, zavíta už aj on.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM