Jakub Forgács Kultúra Kultúra

Nový týždeň je tu a vy ešte neviete, ako ho strávite? Tipy ako ušité pre Bystričanov!

Nový týždeň je tu. Aby ste boli pripravení nielen na svoje pracovné či školské povinnosti, máme pre vás šikovný ťahák na chystané akcie. Nájdete v ňom prehľad podujatí, na ktoré sa v Banskej Bystrici oplatí skočiť.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň je tu a vy ešte neviete, ako ho strávite? Tipy ako ušité pre Bystričanov!
Zdroj: TASR

BYSTRICKÉ FAŠIANGY

9. februára 2016 o 10:00, Pred reštauráciou Červený rak, Námestie SNP

Pravá fašiangová atmosféra sa bude dať zažiť aj priamo v centre mesta. Nebudú chýbať domáca zabíjačka, zabíjačkové špeciality, oxhutnávka a predaj výrobkov. Výťažok z akcie bude venovaný na charitatívne účely.

ČAKANIE NA GO(DO)TA

9. februára 2016 o 19:00, Záhrada – CNK

Kolektív Mestského divadla – Divadla z Pasáže pripravil špeciálny predstavenie. Divadlo z Pasáže podporuje štrajk učiteľov, na toto predstavenie, budú mať štrajkujúci učitelia a študenti vstup zadarmo.

NÁRODNÝ TÝŽDEŇ MANŽELSTVA

9. – 12. februára 2016, Banská Bystrica

Vo februári nás čaká aj Národný týždeň manželstva. Ten budú sprevádzať aj rôzne podujatia v meste Banská Bystrici. Tešiť sa môžete napríklad odhalenie rodinných receptov zo zákulisia dvoch manželských párov v panelovej diskusii: Zuzky a Michala Handzušovcov a Zuzky a Draha Polohovcov, ale tiež na prednášku Mileny Mikulkovej, českej terapeutky, mediátorky a poradkyne pre vzťahy a výchovu.

ROZPRÁVKA NA PAŠI

10. februára 2016 o 10:00, Divadlo z Pasáže

S najmenšími Bystričanmi sa nebudete nudiť ani počas pracovného týždňa. V Divadle z Pasáže si budete môcť pozrieť predstavenie na motívy rozprávky Maťko a Kubko od Marianny Grznárovej. Príbeh veselých valachov výnimočného vzrastu.

POLEPETKO

11. februára 2016 o 17:00, Klub HaD

Na známosť sa všetkým dáva, že nová rozprávka sa hráva. Ak začujete čarovný zvon, prichádza k vám divadlo Clipperton. „A v tejto pestrofarebnej zemi žije jeden chlapec, len je trošku popletený. A keďže v chaos vždy zmení všetko, volajú ho Polepetko“.

VOLNIJ DON, SPEVÁCKA SKUPINA KAČURIENKY

11. februára 2016 o 18:00, Aula SZU

Slovanské folklórne spojenia Rusko a Slovensko, výnimočný koncert sólistov Donského kozáckeho chóru z Ruska a speváckej skupiny z Horehronia.

VALENTÍN V KOMUNITNOM CENTRE FONČORDA

12. februára 2016 o 16:00, Komunitné centrum Fončorda

Valentín môžete osláviť s rodinou, priateľmi, susedmi a známymi. Ochutnajte a prejavte láskavosť v komunite: prisadnite si ku štedrému komunitnému stolu, zažite dotyky prejavov lásky a ľudskosti, ktoré ohrievajú ľudské srdcia a sú potešením pre dušu.

MINIS 3 DJs PARTY

12. februára 2015, Ministry of Fun Banská Bystrica

Poriadna párty na záver pracovného týždňa dobre padne nejednému Banskobystričanovi. Ak patríte medzi nich, počas Minis 3 DJs Party sa s DJom EKG, DJom Musteem a DJom Daveom. v piatok večer dočkáte presne toho, čo potrebujete.

SÚŤAŽ HALOVÝ MODELOV

13. februára 2016 o 9:00, telocvičňa KGŠM

Modelári aj milovníci lietadielok, zbystrite pozornosť. Po telocvični banskobystrického Katolíckeho gymnázia Štefana Moysesa budú onedlho lietať stroje z papiera aj poylstyrénu. No nielen tie…

VALENTÍNSKA PÁRTY

13. februára 2016, Ministry of Fun Banská Bystrica

Sobotný večer si môžete naplno vychutnať v známom banskobystrickom klube Ministry of Fun. Počas akcie Valentínska párty si na svoje prídu všetci zamilovaní. Návštevníkom budú hrať do tanca a zábavy DJ Izzy a DJ Lil John

Čítajte tiež:

Vybrali sme to za vás: 10 podujatí, ktoré vo februári odporúčame zažiť v Banskej Bystrici

Máme sa naozaj na čo tešiť: Veľký prehľad TOP 30 podujatí v Bystrici v roku 2016

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM