Marcel Páleš Samospráva

Nový šéf VÚC prezradil čo chystá: Kotleba plánuje cestovať po kraji a rozprávať sa...

Novozvolený predseda Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) Marian Kotleba plánuje vycestovať do viacerých regiónov nášho kraja. Jeho pracovný plán sa už pripravuje.

Ilustračný obrázok k článku Nový šéf VÚC prezradil čo chystá: Kotleba plánuje cestovať po kraji a rozprávať sa...
Zdroj: TASR

Jedna z prvých pracovných ciest Kotlebu (ĽSNS) má viesť do Jelšavy. Primátor Jelšavy Milan Kolesár (SDKÚ-DS) povedal, že informáciu o návšteve zatiaľ nemá potvrdenú, ale s predsedom BBSK je pripravený sa stretnúť.

Novozvolený župan plánuje navštíviť viacero miest v regióne

Marian Kotleba plánuje vycestovať do viacerých regiónov BBSK. Chce sa rozprávať so zástupcami samospráv a dať im priestor na to, aby presnejšie pomenovali problémy, ktoré by im mohol pomôcť riešiť.

„Možno to nebude hneď prvý týždeň, ale určitý pracovný plán už pripravujeme. Určite vidím priestor na to, ako z pozície kraja pomôcť primátorovi Jelšavy s problémami, ktoré sa tam zo dňa na deň stupňujú. Jeho volania o pomoc pre občanov zostali na úrovni vlády nevypočuté, takže aspoň na úrovni kraja sa mu budeme snažiť všemocne pomôcť,“ povedal Kotleba.

Očakávajú ho aj Rómovia

Na stretnutie s Kotlebom čakajú aj Rómovia, ktorí dúfajú a veria, že tak, ako ich prijal prezident SR Ivan Gašparovič, spraví aj nový šéf Banskobystrického kraja. Členovia Strany rómskej únie na Slovensku (SRÚS) vyzývajú nového predsedu Banskobystrického samosprávneho kraja Mariana Kotlebu (ĽSNS), aby sa s nimi do Vianoc stretol. Chcú poznať jeho plány s Rómami v tomto kraji.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM